Merhaba kızlar, ben de hikayemi paylaşayım istedim. Hikayem biraz zorlu geçti etkilenecek anneler okumasın ilk gebeliğimdi benim de.. öncelikle o kadar rahat bir hamilelik geçirdim ki ne mide bulantısı ne halsizlik ne başka bir şey prenses gibiydim keza eşim de çok destekçimdi her şey mükemmel ilerliyordu. Oğlum o kadar rahat olacak ki yerinde 41 artı 0 da geldi düşünün☺️☺️Her gün yazdım burada nişan mı bu, suyum mu geldi, ne zaman doğar , doğuramıyorum gibi başlıklar herkes soruyordu artık sinir olmaya başlamıştım. 1 hafta geriden geliyordu başından beri oğlum tam gününü bekliyormuş balım💙sabah 7.30 gibi her 7 dakikada bir 40 ar saniye sancım giriyordu sonra 5 e düştü hastane çok yakındı sabah kahvaltı da yapamadım Ağrıdan hemen hastaneye gittik.. ağrılarım şiddetlendi doktor muayenesinde 4 cm açılma olduğunu doğumun başladığını yatış yapmaları gerektiğini belirtip beni doğumhaneye aldılar. Ebe çok tatlı ve ilgiliydi nst ye bağladılar sancılar geliyordu ve doktor suni sancı da azar azar vermelerini söylemiş. Ben normalde canım pektir derim yani nazlı yapım yok ağrıyı çok hissetmem ama dayanılacak gibi olmamaya başladı doğumhanede benden başka kimse de yok. Bi eşim bi annem geliyor yanıma ben kıvranıyorum böyle olduğunu bilseydim normal doğurmazdım diye bağırıyorum hemşireye ebeye ki o kadar naif bir insanım kimseyi kırmam. Gözüm dönmüştü adeta çığlık atıyorum kurtarın beni diye ebe sonra suyumu patlattı 5 cm olmuş açılma yalvarıyorum epidüral yapın bana dayanamıyorum diye biraz daha beklettiler beni doktor geliyor tamam tamam diye bu arada eşimin elini ne kadar sıktıysam kıpkırmızı olmuş 😬evet epidüral yaptılar fakat ağırlarım hiç geçmedi benim yapamadınız bi doz daha yapın diye yalvarmaya başladım haşlıyorum herkesi ama işinizi düzgün yapın epidüral böyle değil falan ama bu ağrının tarifi yok. Kendi doktorum geldi açılmaya baktı tabi o zaman da çığlık kıyamet açılma 5,5 cm o kadar sancıya rağmen açılma yok bi doz daha yaptılar yine etki etmedi anlamadım niye tutmadı bende. Başına böyle bir şey gelen var mı onu da bilmiyorum🤷🏻♀️Sonra ben sezaryene alın beni bi işi doğru yapamıyorsunuz diye Bağırıyorum tabi eşim annem ağlıyor çığlıklarımla inliyor her yer. dedim ya ne eşim ne annem beni öyle görmemiştir ben bile ilk kez kendimi öyle gördüm😉sonra beni sezaryene aldılar spinal verdiler hemen hoooıop oğlumun ağlamasını duydum 🥰🥰🥰balım benim getirdiler yanıma o kadar tatlı ki şükürler olsun kurtuldum dedim dua ediyorum çok şükür yarabbim diyorum. Tabi ben iki doğum türünü de yaşamış oldum böylece.. bebeğim 3900 kilo, 53 cm boyunda keşke en başından sezaryen isteseydim de o acıyı çekmeseydim.. insanlar ne kadar rahat normal doğum yapıyorlardı okuyordum burada da benim niye böyle oldu anlamadım vardır bir hayır tabi ☺️☺️Bugün taburcu olucaz inşallah ben de bebeğim de iyiz çok akıllı uslu bi bebek .. ama yeniden bi sorunumuz var sütüm yok, normal diyorlar burada da sordum mama veriyoruz 2 gündür inşallah sütüm gelir bir an önce oğlumu doyururum☺️☺️☺️ Bu arada en çok beni rahat ettiren şey de depend kilot oldu yazmadan edemeyeceğim 😎mutlaka edinin ☺️Hikayem bu kızlar, ama bir daha çocuk yapmayı düşünmüyorum psikolojim bozuldu yahu 😂😂😂