DBsvn24 Ağu 2020Gönderi #1 Pazartesi, 24 Ağustos 2020 03:56Merhaba kızlar muayene ücreti ve hangi hastanede doğum yaptırdığı hakkında bilgisi olan var mı?
Lidyaa3324 Ağu 2020Gönderi #2 Pazartesi, 24 Ağustos 2020 03:59DBsvn Can Tekin bey artık Mersin de değil canım. Onun ofisinin yerinde Sadettin Güngör var. O da bir perinatolog.
DBsvn24 Ağu 2020Gönderi #3 Pazartesi, 24 Ağustos 2020 04:04DüzenlendiLidyaa33 aa öyle mi ya üzüldüm ben düzenli muayene için gitmek istemiştim ikinci bebeğime yeni hamileyim de şans işte hastaneler malum çok kalabalık eski doktorumdan çok memnundum yoksa teşekür ederim
DBsvn Merhaba kızlar muayene ücreti ve hangi hastanede doğum yaptırdığı hakkında bilgisi olan var mı?
Lidyaa33 DBsvn Can Tekin bey artık Mersin de değil canım. Onun ofisinin yerinde Sadettin Güngör var. O da bir perinatolog.
DBsvn Lidyaa33 aa öyle mi ya üzüldüm ben düzenli muayene için gitmek istemiştim ikinci bebeğime yeni hamileyim de şans işte hastaneler malum çok kalabalık eski doktorumdan çok memnundum yoksa teşekür ederim