Meriwa RukiyeOzdmr sizin özel hastane farklı sanırım ben devletde yaptırdım doktor internetden e nabızdan bakıyoruz orda bişey göremezsin grafik olan bi kağıt vericez demişti orda daha açık detaylı başka değerlerde var ama bu sizinkine göre de 9378 de bir ihtimal benimkinde on binde bir ihtimaldi
Pembgl RukiyeOzdmr yaklaşık 10000 de bir ihtimal ile bebekte sorun var demek oluyor yani bence gayet düşük bir rakam temiz gibi gözüküyor
Fatkayakaplan RukiyeOzdmr normal görünüyor 9378 kişide 1 ihtimal olduğunu söylüyor yani düşük ihtimal demek 👌🏻
Ela_85 RukiyeOzdmr bunun grafik halini doktorunuz verir ve yorumlar e nabızdan çıkmıyor. Bu rakamlar tam olarak bir şey ifade etmiyor, grafikte ense ölçümü ve burun kemiği yapısıyla birlikte sonuç verir. Yeni yaptırdım da bana böyle dedi doktorum.
RukiyeOzdmr Meriwa evet özel hastane.sonucum şimdi çıkmış çok merak ettim. Doktorumu arayacağım 10 gibi ama insan dayanamıyor merak ediyor :)
RukiyeOzdmr Ela_85 ense burun kontrolleri şükür yaptık iyiydi. Bu sonucu da 14 gündür bekliyorum çıkınca merak ettim. Doktoru arayacağım zaten ama annelik duygusundan galiba sabırsızlanıyorum her aşamada . Beklemek beni yoruyor korkutuyor 😊
Ela_85 RukiyeOzdmr kesinlikle öyle Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin. Haftamız yakın muhtemelen sizinle 14+3 benim. Cinsiyetini de öğrendik❤️
elcinsadem Grafik şekli olmadan bu bir şey ifade etmiyor. Doktorunuz görebilecek sonucu yani maalesef 10a kadar beklemeniz gerekecek . Ama burun ense iyiyse kanda iyi çıkıyor genelde 🥰
Ela_85 RukiyeOzdmr benim de aynen 12+0 da söyledi ama kesin olmaz dedi 14 de kesinleşti kızım olacak isimsiz henüz.
Meriwa Mltmbktr 12 de 2 liyi yaptırdım 1 di ense kalınlığı nazal kemik oluşumu vardı sonuçlarım 15 gün sonra cıkmıştı