Karagozz Deletedmom417 benim de öyle diyor doktor ama ben neden se ekimi göremicekmişim gıbı hissediyorum
Karagozz Deletedmom417 bende nıkac gundur bel agrısı var 2 kere flan da ufak bır sancı gıbı bısey hıssettım ama gecıcıydı col zorlamadı ama sanırım bebek baş aşağı oldıgu ıcın asırı bır baskı hissediyorum yürümekte ayaga kalkarken flan sankı gelecek gıbı
Ecemina20 Benimde sözde 12 ekimdi ama rahim ağzında kısalma olduğu için Eylül’ün 14-15ine kadar tutabilmek yeter diyor doktor
Ummytbs Ekimin ilk haftası. 33. Haftamdayım, bir tane bile sancım olmadı. Normal mi bu? Sahte sancılar oluyor deniliyor ama bana uğramadı😂
Karagozz Ummytbs benı bu hafta gorenler dogumın cok yakın dıkkat et diyor bende kendımı hep geldı gelecek psıkolojısıne hazırladım göbeğim düşmüş fazla durmaz dıyorlar
25esraomer12- Ummytbs yaa canım bende de aynı bazen diyorum herhalde ben 9 aydan sonra daha fazla ayda hamile kalıcam hıc dogmicak oğlum 😂
Ecemina20 Karagozz babada öyle diyorlar göbeğin inmiş göbek çizginin birleşmesine bir parmak kalmış diyorlar