Minetnc 39+4 deyim ara ara vajinama sancı giriyor ufak ufak bıçak saplanması gibi doğum sancısı olabilir mi bebekte çok hareketli
Minikbalik Minetnc bende 39+2 deyim dün bana aynısı oldu 1 saat kadar geçti sonra. Sanmıyorum doğum sancısı genelde belde ve kasıklarda baslıyormus
Sibelsncar Minetnc zaten gelmiş vakti ufak ufak başlamış canım bir kaç gün sürebilir tek başına bir işe yaramıyor istersen cinsellik dene zamani gelmiş belki tetikler dogumunu
Kubra1305 Minetnc 39+2 bende de aynısı var. Dinlenince falan geçiyor ama 🤷 adet sancısı gibi bu diyorum , sonra geçiyor
ikicocukannesii Minetnc canım doğum sancısı bele girer ve geçmez sürekli devam eder sen onu anlarsın zaten
Minikbalik Minetnc evet insan yaklastıkça her ağrıyı ona yoruyor korkmayın kasıklara adet ağrısı gibi belden veya sırtttan baslayan bir ağrıymıs. 10 dakkada veya 5 dakkada 1 e düşerse doktorum gelmemi söyledi zaten anlasılmayacak bır agrı değil dedi
Bsraydin Vajinada degil bel.ya da kasiklar da başlar dalgalar…doğuma hazirlik basi yerlesmis ya da ilerlemos olablr..vucudunuz hazirlik yapıyor olabilir genisleyerek vs..