tgba34 Nasılsınız hanımlar, şikayetleriniz var mı? Benim arada kasılmalarım oluyor sanırım (yani ilk tecrübem olduğundan kasılma olduğunu düşünüyorum) yanılmıyorsam şayet 🙈 normaldir herhalde, sizde durumlar nasıl 🌸
tgba34 67380ipek bende de aynı sol tarafıma yada sırt üstü yatınca daha net hissediyorum ancak. gün içerisinde çok az hareketli neden acaba 🙄
kedilibiranne 67380ipek pozisyonundan olabilir ama siz yine de doktor kontrolüne gidin ihmal etmeye gelmez
Guluss35 Bizimde öle bizimki biraz üç kagıtcı hoslanagı seyı yıyınce basıyo tekmeyı ama konusunxa sevınce tık yok sıpamda
Guluss35 tgba34 anası kılıklı ben yemek yerken kendimden gecerdim öleki 21 yasında 43 kiloyken 31. De 120 olmustum sonra ameliyat oldun 56 ya kadar dustum 60 la sabitledim hamile kalınca sıpam 17 kilo aldırdı 7 ayda anamı aglattı
Guluss35 tgba34 sorma 2. Yılda verdiğim 60 kilo 7 ayda 17 kilo bmrek aserdirdi habire elın bebesı meyve ister benimki hamur işi
tgba34 67380ipek çok teşekkür ederim canım söylemiş olman bile mutlu etti, ben pek whatsapp da takılan birisi değilim buralar ancak yetiyor bana ☺️
Sukran_ygnc Bende 28+5 sağ böbreğimde hamilelikten dolayı Bi şişme olduğu için sağıma yatamıyorum devamlı sol tarafıma uzanıyorum arada kasılmalar oluyor bende de magnezyum kullanıyorum bunun için.