Urasbaby Kizlr 35.haftadayim hemoroid oldum cok pis agriyor az ince kanadi ve kaniyor neden ve ne yapmam gefek cok aciyor yaniyor lldürüryor
feamtrmea Urasbaby benimde var çok acıyo acısını bilirim yani eşim eczaneden bi krem aldı adı “procto-glyvenol” bunu kullandım bide zeytinyağ sürdüm iki güne geçti acısı çok şükür bahartlı yada turşu tarzı şeyler yememeye dikkat ediyorum artık 🥺
SumeyraSS Bende de var maalesef o dert. Önceden de vardı son haftalarda bebek baskı yaptıkça sızlamaya başladı 😓 sıcak su ile masaj yapıyorum ve zeytinyağ sürüyorum. Zeytinyağ baya rahatlattı o sızısını geçirdi. Düzenli yapmak lazım ama .
Urasbaby SumeyraSS kantoran+zeytinyagi+bitkisel hemoreid kremi kullaniyorum her wc den sinra yikiyorum sicak su torbasian otuylrim yok ya i catlicsm
Urasbaby feamtrmea sorma canim ayni bende ama halilemomunca birden bazen hal as ermelerim gelio yiyorum ve mahvoluyorum artik asla surmem agzima 4 gundur ne cekiyorum
feamtrmea Urasbaby bende ya çok canım istiyo hepsinden ama kendimi tutmaya çalışıyorum çünkü acısı gerçekten çok zor