Dilaneylulayaz Kizlar merhaba ben adet tarihîne gore 35 ama ultrasona gore 37 haftalik hamileyim acaba ultrasona gore mi yoksa son adet tarihine Göre mi gidicez başına boyle bir sey gelip son adet yada ultrasona gore dogum yapan varmi
Tugcebyr Dilaneylulayaz ultrasona göre canım benim son adetim 20 mayıstı lakin ultrasona göre 8 haziran görünüyor doktorum 8 haziran olarak değiştirdi
Smyydmr1 Dilaneylulayaz ben de mesela adet tarihine göre 21 artı 5 ama ultrasona göre 22 artı 7 doktor öyle diyor
Dilaneylulayaz Dilos1645 galiba canjm aklim cok karıştı çoğu kisi son adet tarihine Göre diyor anlamadim bi türlü
Dilos1645 Dilaneylulayaz son adet tarihine göre olmaz belki geç döllendin misal benim öyle olmuştu ve bebeğin gelişimini doktor neticede ultrasondan takip ediyor bence kesinlikle usg
Dilaneylulayaz Dilos1645 ya smdi mantiken de suan bebek 3 kilo ama eger ben 35 haftalik olup da bebek 3 kilo olsa 40 haftaya kadar bebek kaç kilo olur ooo o yuzden bencede mantiken ultrason ama bakalim canim
Dilaneylulayaz Pnrr06 bu konuya uzmanların aciklik getirmesi gerek😂yari insanlar son adet tarihine Göre diyor yarisi da ultrasona gore 😂
Ahsen-01 Ultrosona göre gidiyorlar benimde 3 haftaya yakın geride çıkıyor son adet tarihim 3 Aralık ama ultrosonda 21 Aralık olarak çıkıyor doktor danikk hamilelik zamanımda 21 Aralık olarak değiştirdi