Arzueslemm Varmı kızlar cüneyt beye giden? Ben gidiyorum ve çok memnunum benim gibi memnun olanlar varmı merak ettim?😊
Ririsea Arzueslemm ben gittim hic memnun kalmadim 5 haftalik bebeğe gelişim geriliği var kalp atışı yok kaybedebilirsin dedi çok şükür 2 ay kaldi doğuma şans işi iyi doktora denk gelmekte🤷🏻♀️
Arzueslemm Ririsea evet haklısın benim ikinci hamileligim memnunum ama herkes memnun olcak diye bisey yok tabiki
Acemianne27 Merhaba bende 24 haftalık hamileyim cinsiyetimizi bebeğimiz göstermiyor maalesef bende Cüneyt beye gitmek istiyorum ama net mi acaba öğrenebilirmiyiz
Arzueslemm Acemianne27 cüneyt bey cinsiyeti çabuk ve net biliyo ama tabiki ne desem boş olur bebegin duruş şekline bağlı tabii
Acemianne27 Arzueslemm 10 gün sonra kendi doktorumuzda randevumuz var olmadı sonrasında Cüneyt beye giderim teşekkür ederim
Ya89- Bende gidiyiyorum ne dediyse cıkdı onun tedavisinde hamile kaldım muayenesini kaynarca da Cihan tıp merkezinde yapıyor dogumunu Bölge hastahanesinde yaptırıyor ama ücretleri nasıl bilmiyorum
edaelifokmn Bende Cüneyt beyi duydum bi arkadaşım sadece cinsiyet için gidebilirsin erkenden net bi şekilde söylediğini söylemişti 2,5 aylıkken arkadaşıma cinsiyeti söylemiş yanılma payı çok nadirmiş
Arzueslemm Evet 2 bucuk aylıkken banada kız dedi ve kızım.oldu şimdi.ikinci hamilelegim 13 haftalıkken buda kız dedi ve buda kız. Yanılma payı asla yok