Susam24 Selamm kızlarr sirtim o kadar aģriyor kii biri çatır çutur kutletse yada sirtima tahta çaktirsam rahat etcemm kilo artışından mi oluyorr böyleee sizdede oluyor muu 28. Haftamdayimm🙃
Nesrin_sipahi Susam24 28+3 aynı dertten bizdede var eklemlerim sırtım her yerim agrıyor her yerim ağrıdığında için mutsuz mutsuz geziyorum ortada 🙄
Mervetekmn Susam24 masaj yaptırın iyi oluyor eşinizden rica edin , duştan sonra masaj hafıfletıyor Kızlar bende işe yarıyor
58Vildan Çaresi yok maalesef oglumda çok çektim sırt ağrısından 🥴 artık masaj yap demeye utanıyorum etrafındakilere. Dogumdan sonra bebek kilolu oldugui için sırt ağrısı yaptığını öğrendim inşallah bu gebeligimde olmaz Rabbim sizede acil şifalar versin
Newmoon Susam24 hamile pilatesi veya yogası yapabilirsiniz (herhangi bir tehlikeniz yoksa tabii yine doktorunuza danışın) en azından tamamen geçmese bile hafifletir😌 benim de özellikle uyandığımda felaket bi şekilde belim ve sırtım ağrıyodu pilates topu aldım videolarla birlikte egzersiz yapınca çok iyi geldi gerçekten
Neslihan1903 Susam24 benimde kuyruk sokumum ve belim çok ağrıyordu doktorun fizik tedaviye girmemi söyledi bende gittim. fizik tedavi uzmanı bana U şeklinde bir yastık almam için reçete yazdı aldım 3 gün oldu ona oturuyorum şükürler olsun bitti gitti 😊
Hope8 Susam24 benimde aynı şekilde 27+4 üm hamileliğimin başından beri sırt ve bel ağrısı cekiyorum masaj falan hiç fayda etmiyo 10 dakika ayakta zor duruyorum valla nasıl gecicek böyle günler bende bilmiyorum 🤷🏻♀️ doktora gittiğimde sedyeye yatamıyorum yatınca kalkamıyorum çok kötüü 😒
Neslihan1903 Hope8 medikal eczaneden aldık doktorunuza sorun ama bir zararı olacağını sanmam visco olanını tercih edin alırken hamile olduğunuz söyleyin en rahatını verirler zaten
Deletedmom399 Susam24 bizde 30 hafta olucaz nasipse 2 gün sonra ve şu kadarını soylıyım sırt ağrısı nefesimi kesiyor 🤦🏼♀️ Doktorum yapılacak pek bisey yok dedi umarım sen çözüm bulursun 🙏🏻