Zeyyno_ Bsr230495 1Kilo almıştım 20.haftaya kadar şimdi 23+5 haftalığız 4kilo almışım toplamda İnşallah fazla almam doğuma kadar dikkat etcem bu son haftalarda dikkat etmediğim için aldım
busravolkan Ben yaklaşık 2 kilo kadar vermiştim elimde olmadan. Bu yüzden de eşimle sürekli tartışıyorduk zaten, inanılmaz ye baskısı yapıyorlardı. 25. haftamdan sonra verdiğim kiloyla beraber 3-4 kilo aldım ama.
lentil Zeyyno_ peki doktorunuz az aldınız gbi bir uyarıda bulundu mu. Hamile kalmadan önce kaç kiloydunz
Eeezgi lentil 18+5im henüz sadece 700 gram aldım öncesinde de hiç kilo vermemiştim doktorum uyardı artık her ay 1 kilo alman lazım diye (bebeğin gelişiminde hiç sıkıntı yok bu arada) iştahım da açık ama metabolizmam hızlı biraz 🤦🏻♀️
Zeyyno_ lentil Yok doktorum bebeğim iyi geliştiği için herhangi bir uyarı yapmadı 60la hamile kaldım boyum 1.65 şimdi 64kiloyum bebeğimin kilosuda haftasına göre iyi gidiyor dedi detaylı ultrasona da girdik çok şükür bi sıkıntımız yok 🤲🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿🧿 20.haftama kadar 60la geldm 21.haftada tartılmştim 61dim en son Detaylı da tartldm 64çıktı 😊
lentil Eeezgi metabolizma işte. Ben normalde de kilo almaya çok meyilliyim onun için dikkat etmeye çalışıyorm ki almayaym. En azndan ilk 4 ay sabit kalırsam iyi olacak
lentil Zeyyno_ ayyyy çok iyi ozmn maşallah diyeyim. Bende 57 ile kaldım 57 de tutunmaya çalışıyorm:) peki nasl bir beslenme düzeni ile ilerlediniz