morusevenanne yannda uyutmaman tavsiyem şuan ben yanmda uyttm için emerk uyumaya alştı ve sütten kesmeye valşuyrm emerek uyumaya alştıpı için onu boşlatamyrm 1 aydr süttn kesmeye calşıyrm artk yoruldm konyaya memekete annemlern yanna gidicm siz yyutn bi şeklde öğrenan beni yannda gördkce vermedkce kinleşiyr bana diycm başkaları uytsn kızımı başka türlü meme bağımlılığı ndn kurtukmaycam belli oldu.
Ben 6 ay yan yatak gibi değil ama yatağımzın yannda park beşikte yatrdm wellegronn sonra kolları büyüdü ve yanlara değdikce dönmeyede başladkca kalkma cabalarıda başladı bunaldı bi tarafları sağa sola değince korkup uykusundn uyanıyrdu
6aydn sonra yanma aldm ama bu kezse dedğim olay oldu emerek uyumaya bağımlı olfu ve düşün misaflkte bilr hatta evmdr bile sadece yatak odasındaki yatakta uyumayı rmerk uyumayı ister oldu nr hastanede ne gezmede besleyemedim evden cıkamazmoldm 1 yaşna gelene dek şuan 14 aylk ve tekrr hamle oldum için sütten kesmk istedm 6 aydr emziryrm hamle oldm halde artk erken doğma nedn olablr korm var aslnda olmayadablr ama benm vücudumda direnc azalıyr hem emzrdkce hem hamleym bana zorokuyr diye sütten k3smeye calşıyrm 1aydr ama kesemedim . Emerek uytmayn sakn ve yannza yatrmayın. Gündzleri odasnda uyyr ama gece yanmı istyr emerk devmlı emerek uyur düşğn faciaaaaa. .. 2 bebekte bğberon emzk mama meme ne varsa vercm şuan pişmanm diretip safece anne sğtğ büberın emzk yok dediğime
Karyolaymş büyğtwnmş hikaye 4 yatağa yakn yatak değiştrfm sonnda montessori yere fısır aldm kendi uyannca gelyr odasndan. Şuan yendn hamleyim ve doğacak kızıma ditekt montessoriye yatrcam