Guluss35 30 hafta lık olduk 60 la gebe kaldım suan 77 im 17 kilo ve midemin 4 de 3 yok cıldırıcaam 😱😱😱😱 tekrar obeziteyle ugrasıcam die korkuyorum
gamze06ahmet sedasuzan bende şaşırıyorum walla , bende 30 haftalığım 13 kilo aldım bu gidişle alıcam daha da :))
Huriyeolgn Homeless20 ben 7. Haftadan ıtıbaren yasıyorum hala da gecmedı canım şanslısın 3 kez hastaneye yattım bu sebepten
Bubengebelik Moralim bozuluyor 16ya kadar almadım sonra birden aldım şu an 24. Hafta 7 kilo aldım bile önceden kilo verip sonradan mı alıyorsunuz anlamadım🤷🏻♀️
CansuAbinik Msltms Az az sık sık yiyin. Akşam 20:00’dan sonra kalorisi az olan bir şeyler tüketin. Mesela bir kase yoğurt, bir salatalık, bir bardak süt gibi. Gün içerisinde de sağlıklı öğünler ile beslenin 🙏🏻
Msltms CansuAbinik canım zaten öyle yapıyorum🤷🏻♀️ Çok abur cubura kaçan biri değilim sabah kahvaltımda yumurta peynir yemeye çalışıyorum. Ama ne yaparsam yapayım yemekten yarım saat sonra falan sanki hiçbir şey yememiş gibi acıkıyorum 🤦🏻♀️ Yoksa normalde az ve sık yiyorum zaten . Akşam yemeği mi de 7 gibi yiyorum acıkırsam da meyve yiyorum
Msltms Suyuda bol içiyorum hayır konuşmadım canım doktorum da takip ediyor kilomu ama hiçbir şey demedi 🤷🏻♀️ Normalde de zayıfım ya o yüzden ama ben biraz rahatsız oldum gibi
CansuAbinik Msltms Çok acıktığınızı bence doktorunuza belirtin.. Belki size daha iyi yol gösterebilir ya da farklı bir öneride bulunabilir 🙏🏻