Runafes Hikayeniz Buram buram Annelik kokuyor Nasil bi Duygudur 7 yildir bilmiyorum o duyquyu Ama bilmek icin varimi yogumu Vermeye hazirim 🤲Allah CC size ve bebeginize mutlu huzurlu omur versin Doya doya yasayin Hakk etdiginiz Mutlugu InsAllah 🙏Ben 6 yildan sonra Ilk defa hamile kaldim 11 haftasinda bebegimin kalbinde kusur var dedi ultrason Aldirmak aklimin ucundan gecmezdi gecmedi de Kalpden Hediye olsa Zaten biz kesip evladimiza vermeye Hazirdik 😔ultrasondan 3 Gün gecdi gece evde Suyum geldi Sanki Kalbimden akiyordu Kanlar 😢sizlerden uzak olsun Bebegimi 11 haftasinda kayb etdim Bana Veda etdi Cennet Melegim Diyecek biseyim Yokdu Veren de Allah Alanda demekden basqa Carem yokdu 7 aydir Gozum yasli Kalbim yarali Rabbim bi daha gonder Melegini Bana diye Dua ediyorum bazi hikayeler Gec olur Ama Sonu Guzel olur Sizin ki. Gibi 🥰Dilerim Allahdan Basda Siz olmakla Tum Benim gibi bekleyen Anneler Saglicakla Yavrusuna Kavuşsun İnşAllah 🤲Cansız Yumurtaya Can Veren Rabbim bizide Hatırlasın İnşAllah 🙏Bir daha Tebrikler 🌹