Frdglp Mrb kizlar kollarimdaki tuyler bayag uzadi ve beni cok rahatsz ediyo bikini bolgesine yapilmiycagini duymustum ama kollara bi zarari yoktur degilmi kullanan varmi
Masal10 Frdglp onu bilmiyorum ama kızım kollarına hamam otu kullanmıştı, berbat oldu kolları.. hem alerji yaptı, hem sert kıllar çıktı hemde sivilce izleri kaldı..
Frdglp Masal10 ben hamile kalmadan once surekli kullaniyodum hicbisey yapmiyodu ama suan hamile oldugum icin biraz tedirginim
Frdglp Homeless20 evet ya onceden alistirdim simdi cok fazla cikiyo ama almayincada olmuyo napicam bilmiyorum😒
Homeless20 Frdglp net bilgim yok ama bişey yapmaz herhalde. Genede seni yanlış yönlendirmiyimde doktora sor yada bilen biri varsa yanıt versin kuzum.
Superisiiiii Tüy dökücü kimyasal içeriyor oda terle emidiği için bebekten geçiyo yani suyuna sonrada biz çiş yada ter yoluyla o kimyasalları atıyoruz demem o ki ağdayı sür çek al ısıtma ağda basit kola sür çek
Frdglp Superisiiiii tamam canim deniycem tesekkur ederim malum hamilelikte hormonlar biraz fazla calistigi icin cok tuyleniyoruz😒