esrefcanandur Arkadaşlar 9 haftalık hamileym doğru düzgün hiç bir şey yiyemiyorm. Bebeğime iyi bakamam diye de çok korkuyırm. Ceviz badem et tavuk yumurtadan da çok tiksindim🤮 onların yerine ikame ne yiyebilrim vitaminli neler yersem içersem bebeğime yarar önerileriniz nedir acaba tecrübeli arkadaşlardan şimdiden teşekkürler 🙏🏼🙆🏻♀️
Meleqimsin esrefcanandur cnm aslında Yemen qerekenlerden tiksinmissin ama süt yoqurt ayriyettende kaşar peynir we muz bebeqe kilo aldırıyomuş ama zaten ilk 3 ay bebek senin depoladıqından beslenir 4 ayda senin yediklerinden almaya baslar
DilanArven esrefcanandur ilk haftalarda bende oyleydim heleki kahvalti aliskanligi olmayan biriydim en onemli ogun olan kahvalti da yumurtayi yogurtu sutu tahin pekmezi gormeye tahammul edemiyordum ama mecburen yumurtaya bi sure asildim haslanmis olucak, simdi yine sevemedim 33 haftadayim. Kasar muz balik tuketebilirsin et haslama yiyebilirsin yogurt sevmiyorsan ayran tüke bol bol odemler icin salatalik ve bol su tuket havuc onemli bebek icin, makarna bulgur ogle yemegi icin onemli sayilir simdilik aklima gelenler 🙂
flawles esrefcanandur üzüm pekmezi,yeşil mercimek,kaşar peyniri,dondurma,keçi boynuzu pekmezi, ıspanak, kara üzüm, havuç, kuru incir bunları duymuştum ben 🤗😊 ve her yemekten sonra yarım saat sol kolunun üzerine yatınca daha iyi besleniyormuş bebeklerimiz 😊
esrefcanandur DilanArven balık yağı tüketiyorm Allah dan yoğurdumu evde yapıyorm elimden geldiğince tüketiyorm😊 çok sağol onlarıda yemeye çalışıcam artık☹
HaticeTygnTpc esrefcanandur Düzenli kahvaltı , muz , kaşar , mevsim meyve ve sebzeleri , yoğurt , peynir vb yararlı şeyler 😊😊
DilekAlkanat esrefcanandur cnm ilk 3ay yediklerin bebege yaramaz o neden ile bence o igrendigin besinleri yeme uzun birsure gormede hatta 3ayindan sonra yavas yavas kendini zorlamadan yemegi dene belki 3ayindan sonra gecer. Benim tavuk yemekleri en sevdigim yemekti hergun yesem bikmiycagim turden gebelikte tavuktan igrendim 3 ay falan yemedim bende pisirmedimde suan 34 haftaligim ve o ara vermek iyi geldi suan yiyebiliyorum.
esrefcanandur DilekAlkanat tamam o zaman zorlamiyim kendimi. Kendimi zorladıkça iyice iğrendim ve kötü oldum. Bende et tavuk yumurtaya bayılıyodum şimdi böle oldu😔. İnşallahh o zamana kadar geçer canım çok sağol teşekkür ederim 🙏🏼
Merrcimek esrefcanandur Canım şuan kendini böyle bir sıkıntıya sokma. Doktorum bana çocuk daha yediklerinden almıyor kendini zorlama demişti. Balık yiyemiyorsan da ceviz fındık badem ye canım