Electus Kızlar avicenna sibel zorbaş doktorum kendisi inanılmaz yoğun muaynem 15 dk geçmiyo koştur koştur oluyor doğumumu medicalparkta yaptırmak istiyorum bu yüzden önerilerinizi bekliyorum
Bebislerimiz Ben pendiktekine gidiyorum hastaneden memnunum cnm ama o tarafi hic bilmiyorum ama genel olarak bu hastane guzel diye duydum
Bebislerimiz 200 tl muayene ücreti var dogumu daha konuşmadım açıkçası paket almayı düşünüyorum ole bi avantaji varmis gittigimde görüşeceğim
Electus Bebislerimiz aaa duymadım ilk zaman gitmiştim pahalı gelmişti ama araştırayım bende öğrenince yazarsan sevinirim🙏
Bebislerimiz Soyle biliyorum ben mesela 5 bin tl veriyorsun dogum kontroller onun icinde oluyor doye biliyorum sali gunu kontrolüm var o zaman ogrenmeye çalışacağım
Electus Bebislerimiz hımmm bilmiyodum benim artık son haftalarım o yüzden paket yaramaz bana teşekkür ederim🙏
Electus Bebislerimiz hiç bilmiyorum medicalparka gidiyorum normalde hep özel ssk var ama paketimde hamileliği ve doğumu kapsamıyor bende doğumumu orda yapayım diyordum
Svdkcbyk Ben Bahcelievler Medicalparkda takipliyim doğum ücreti normal 7 bin TL sezeryan 8 bin TL çok bi fark olacağını tahmin etmiyorum doktorum Suat Süphan erşahin eşi de Göztepe hastanesinde doç Dr ismi Aynur erşahin öneririm ❤️