Nessem Mervetekmn teşekkür ederim eşim çok dedi doktor değiştirelim deyince öğreneyim arkadaşlardan dedim ama çok farklı değilmiş. Ben de 350 tl veriyorum
Nessem aysegul1anne çok uygunmuş ya ben bu doktora başladım böyle de devam etmek istiyorum ama bir yandan da çok mu diyorum
Nessem Mervetekmn ben de Sait Halil diye bir doktora gidiyorum. Aynı zamanda bahçecide çalışan bir doktor.
aysegul1anne Nessem Hastaneye göre değişiyor fiyatlar maddi durumun varsa ve memnunsan devam et derim. Benim gittiğim hastane çok iyi olduğunu düşünmüyorum ama doktorum çok iyi, güven veriyor.
Nessem aysegul1anne maddi durumumuz var çok şükür. İlk gebeliğim neyin ne kadar olduğunu bilmiyoruz. Bir de ayda iki defa gidip para verince eşime çok geliyor. Cimri değildir asla ama piyasayı bilmediğimiz için çok geliyor. Doktorumdan memnunum çok iyi bir doktor.
Nessem Alfabeta ben de kararsızlığa düşüyorum eşim böyle söyleyince. Korona virüs varken hastaneye gitmek istemiyorum hiç.
aysegul1anne Nessem İyi bir hastane ve doktor bulmak çok zor. Hamilelikte insan çok hassas oluyor doktor çok önemli. Maddi durumum çok iyi olsaydı 500-600’de verirdim açıkcası.
Alfabeta Nessem eninde sonunda bi hastanede dogum yapıcaz bende bu yüzden artık hastanede bi doktorla devam etmek istiyorum
Ekin_arell Nessem doktorum bana dedi ki bir sıkıntı olmayana kadar gelmeye bilirsin malum koronadan dolayı