Bu konu ile alakalo bende yazı yazacaktım, hazır diğer arkadaş açmışken bende hikayemi anlatayım o halde ☺️ Çünkü benim araştırmadığım yer okumadığım yazı kalmamıştı pko ile alakı 😌 2018 eylül ayında evlendim ve o sene hiç çocuk düşünmedim aslında uzun da bir süre düşünmüyordum.. adet düzensizliklerim vs arada oluyordu ve evlendikten sonra 15 kilo aldım nerdeyse. Bununla beraber adet düzensizliğim fazlalaştı ama ben çok takmıyordum tabi.. ama nerden bilebilirdim ki bebek sahibi olmaya engel olacağını bana kalsa hemen o ay hamile kalacaktım 😄 diğer ay testte tek çizgiyi görünce hemen doktora gittim 2 doktor çok umutsuz konuştu en az 1 sene korunmaman lazım ki arada bebeği tutturabilesin gibisinden.. bende kuzenim bir prof yanında asistan hemen ona gittim 3 ay kilo vermemi eski kiloma dönmemi Ve korunmamı söyledi bende kilo vermeye başladım Ama korunmadım tabi yine de buna rağmen tek çizgi tek çizgi tek çizgi….. artık insanların sorması batmaya başladı daha ne kadar olmuştu sanki evleneli! Ben de doğal yollar aramaya başladım. Aralık ayında eşim bedelli askerlik yapmaya gitti bende o sürede adet oldum ve 3.günü soğan kürü uygulamaya başladım 15 gün boyunca sabah akşam tükettim.. diğer ay geçen aya göre gününe yakın adet oldum. O ay doktora gittiğimde kistlerimin azaldığını söyledi ve yumurtam kendiliğinden büyümüyordu Şubat ayında Büyütmek için ilaç verdi onu kullandım büyümüştü fakat bu defa bir sorunumuz daha vardı yumurtam kendiliğinden çatlamıyordu, çatlatma iğnesi yaptı vs derken heyecanlı bekleyiş başladı ama yine olmadı.. şubat ayında bir daha aynı şeyleri yaptık ve yine olmadı derken martta pandemi geldi ben zaten akışına bırakıp biraz vücudumu dinlendirecektim bu arada şubat ayında kistlerim tamamen yok olmuştu (önce Allahın sonra da soğan kürünün sayesinde) - devamı yorumda…