RuzgarsMommy _Semtember_ ben yerlerinden alcam dedim hazırladılar gidip aldim Ama 1 2 gunde yolluyorlar Çikolata atölyesi diye geçiyor sitesi
Busez663 _Semtember_ a_çikolata diye bi siteden yaptırdım magnetle beraber bana uygun geldi bi bakın güzel malzemesi bana geldi
_Semtember_ Shr1530 evet isim yazmasını istiyorum en azından görseli guzel olsun. Tatbak mağazasındakinde öyle bisey yok. Tanesi 4,5 diyince şaşırdım 🤣🤣
Dyme Shr1530 38.haftamdayım. Aynalı tepsiler varya onlara hazırlayıp buz dolabına kaldırdım👍 Resim eklemeyi beceremedim aslında görselini koymak istedim ama olmuyor 🙈 uyguna da geldi bu şekilde açıkçası.
Shr1530 Dyme evet benimde 3 boy aynalı tepsim var 35 haftadayım fikriniz çok hoş bende yapacam teşekkür ederim 👍🏻👍🏻
Eceunverkanra Ben de surada bekleyeyim uzun zamandir bakiyorum karar veremedim. Gerci corona sebebiyle gelen giden olmayacak ama sembolik de olsa adettendir diye yaptirmak istiyorum. Arastirma yapiyordum ☺️
Shr1530 Eceunverkanra aynen canım bende öyle yapacam gelen giden olmaz ama insan yine de az da olsa yaptırmak istiyorum
Baharem _Semtember_ ben normal ülker çikolataları düşün onları toptan almışlar dış pakatini çocugun cinsiyetine göre renk çıkartmışlar çıkolataya paket yapıp üzerine adının olduğu bir yazıda iliştirmişlerdi onu çok beğendim dışar çikolatalara göre daha ekonomik ve daha yaratıcı
_Semtember_ Baharem dün akşam annemde böyle bisey dedi ama hangi çikolataya öyle yapılır bilemedim. Ülker’in kutuda kare çikolataları oluyo onlara mi acaba
Akkt _Semtember_ bnde Partibu sayfasından sipariş verdim güzel begendm bn. Kutulu resimli yazılı set olrak aldım 10 lu hastane çıkışıyla ondada ismi yazıyor. Tek cikolata gonderirlermi bilmyorm sorarsınız 🥰
_Semtember_ Deletedmom54 kesinliklee. Zaten bu dönemde öyle hatıra olsun diye yaptırcam. Abartıyolar 😊
Baharem _Semtember_ ben pintereste gördüm bu uzun kareli çikolatalara yapmışlar bir paket uzun çikolatalar aynı çikolatanın kare büyük halide var onlara yapmışlar
Akkt _Semtember_ ben biraz erken yaptırdım yaklaşık bir ay olcak az kaldı zaten doğumada sizin için tadına baktım şimdi güzel çikolatası tadındada herhangi bi değişiklik yok beklemesine rağmen🤩
Deletedmom328 _Semtember_ ben hacışerif bebek çikolatası sayfasınddan yaptırıcam ilk oğlumda yaptırdım çok memnun kalmıştım