Nursen977 Dün geceden beri hafif sancılarım vardı bugünde devamlı kasılma oluyor az önce sarı sümüksü akıntım oldu su falan gelmedi ne yapayım kızlar gideyimmi hastaneye
Senem48 Nursen977 bende 37+4 oldum pek çözemediğim ağrı ve kasılmalar var ama doktora daha gitmeye gerek duymuyorum . Bence ağrılar artınca gidin yalancı sanci da olabilir
Meriwa Nursen977 su nişan bunlar gelmek zorunda değil veya beklemenize gerek yok sancınız varsa acile gidin sancım var diyin sizi nst ye bağlarlar yalancı sancı mı normal mi bakarlar canm evde kendi kendine hiç kurma için rahat etsin
Senem48 Nursen977 ya varya hiç bilmiyorum ve ne olduğunu çözemiyorum 🤷♀️ bazen karnım tam kasiliyor baya bi öyle duruyor kasiklarim da ağrıyor ve beni en çok yoran şeyde vajinadaki baskı ve ağrı gece bile uyutmuyor , artık doğurmak istiyorum 😢😢😢yoruldummm
ggzemmj Nursen977 aralıklarını takip et canım bide gittikçe artıyorsa sancin var demektir o gelen sarı sümüksü akıntı nisanın olabilir
Svcn-1267 Senem48 bende akşamları batma oluyor o bile bazen korkutuyor senin sancın ağrın varsa bence acile git baksınlar ben olsam duramam