Uzun olacak ama ne olur okuyun. Şu an 40+4 günlük hamileyim. Cinsiyetimiz erkek. Çarşamba sabahı kirli gibi hafif kanlı yapışkan bir şey gördüm çamaşırımda nişanım geldi dedim. Muaynem vardı o günde doktoruma da dedim anlattım nişanın gelmiş dedi. Muayne oldum çocuğun suyu sağlığı gayet iyi dedi 3 kilo kadar dedi iri bir bebek değil dedi. Normal istediğim için bekliyoruz tabii. Alttan muayne etti bir parmak kadar açıklık var dedi. Cuma günü tekrar gel dedi benim bu süreçte yapışlan akıntılarım devam etti tabii. Cuma günü gittim nst falan çekildim muayneye girdim hızlıca baktı suyu iyi dedi kilosuna artık bakmıycam dedi. Çatala almadan pantoonumun tek paçasını çıksrıp attan baktı tek psrmak açıklık var bekliycem kadar bekledim dedi sezaryen yapıcam dedi ben ne olduğunu anlamadım. Şok içindeyim o ara üstümü gitmeye çalıştım. Eşimi çağırdı anlattı eşim onay vermeden daha amelyathaneyi falan aradı boşluk yarstmaya çalıştı beni o gün amelyat edecekti. Suni olmaz mı dedim yani sonu sezaryen olur dedi. Biz arabaya indik ben dedim bugğn olamam çok stres oldum panikledim her şey normalken bı ne dedim eşimde zaten afallayınca iptal ettik. Sonra başka bir doktora gözğkmeye karsr verdik o gün gitmek istediğim başka bir doktora gittil randevu bulunması çook zor bir doktor biri randevusunu iptal etmiş aynı gğne buldık ve heöem gittik. Anlsttım her şeyi baştan sona. Ultrasona aldı 3.100 gram bebeğin dedi. Güzel her şey dedi. Suyu falan sonra alttan muayneye aldı 2 parmak açılman var dedi. Nişanın gelmeye devaö ediyo dedi rahimin yumuşamış çocuğun gelmeye çalılıyo dedi nst istedi minik minik sancılarım çıktı. Gece tekrar nst istedi gittik şiddetli bir sancı çıktı ebe hanım harika bir ebeydi sağolsn çok ilgilendi 3 parmak kadar açılman car dedi. İlk doğum olacağı için ne zaman doğar bilemeyiz dedi. Bebek karar verecek dedi. Sabaha da olur üç gün sonrada olur dedi sağolsun. Evimiz uzak dediğim gibi döndük haftasonu girdi araya bugün nst çekilmek için özel bir hastanye gittik orda ki ebe bana hiç açılman yok nişanında gelmemiş akıntı bu dedi nst de sancı falan yok dedi. Bir şok da orda yaşadık. Dedim ben devlete gidiyorum özellere şaşırmış 15 dk içinde devlete gittim 10 dk sadece bir tane şiddetli sancı oldu alttan muaynem de bende 1 cm açılman var dedi. Doğumun çok başımdasın dedi. Günnde bitmemiş bebeğin kalp atışları da çok gizel hareketleri çok iyi dedi. Yani anlıycanız herkes farklı konuştu. Ne yapacapımı şaşırdım akıl verin ne olur uzun oldu hakkınızı helal edin