DamlaNur29 Ceylan83 36.olduk bugün artık dayanamıyorum bazen canım cok canım bişeyler çekiyor 3 haftam var 39a sezeryan günüm verildi merak ettiğim doğurunca hemen şeker gidecekmi mesela kayısı hoşafı falan içebilcem mi bunlar aklımda hep soru işareti
RabiaMG Ceylan83 ben kullanmiyorum canim cok sukur 2,5 aydir diyetle idare ediyorum. Bebegimin gelisimide,suyuda tam vaktinde fazla degil yani. Diyette yapiyorsun demi
Selda33 Ceylan83 ben de yarin doktora gidecegim. Suyum bir ay once normaldi eger su fazla olursa insulin mi veriyorlar. Ben de diyet yapiyorum sadece evde olcuyorum yukselmiyor. Sadece bikac kere yukselme oldu. Arada yuksek cikinca napiyosunuz?
Ceylan83 RabiaMG yapmaya çalışıyorum hafta sonu gidince nedicek bakalim hep önde gidiyor ilk aylar 1 haftaydı sonra 2 haftaya çıktı 10 gün önce 1 hafta ya inmiş suyunda boğulma olabilir dedi korktum birden erken doğursam diye bekliyorum tehlike olmadan
RabiaMG Ceylan83 diyetin disina cikma canim. Zorlaniyorum bende ama cikmamaya calisiyorum. Allah korusun İnsallah sagsaglim kavusursun🤲🏻 ben su fazlaligi oldugunda erken dogum oluyor saniyordum
Ceylan83 RabiaMG işte bende endişeliyim doktor bişey demedi erken doğum olur diye şimdiye kadar karnım iyice öne toplandı yanlarim yok oldu ama azda olsa bebek kıpırdıyor takip ediyorum
RabiaMG minikmevaninannesi 35+6yim hastanede aclik tokluk siniri hic gecmiyor 20 gunde bir kontrole gidiyorum. Evde bazen siniri geciyor 110 120 ciktigida oluyor 150 de bir iki kez 170de cikti. Ama ben aletimi hastanede hemsire damardan kan alirken denedim ayni damardaki kanda benim aletim 30 falan fazla olcuyormus doktorumada soyledim bunu. Normalde siniri gecmiyormusm yani.
RabiaMG Ceylan83 hic bilmiyorum canim ben su fazlaliginda erken dogum riski oluyor diye burdan duydum. Allah korusun İnsallah saglicakla kavusursum bebisine. Evde olcum yapiyormusun kac cikiyor sekerin
minikmevaninannesi RabiaMG bütün aletler öyle galiba ya.ben asm de damardan ölçtürdüm açlık 85ti. 10 dk sonra eve gelip cihazimla ölçüm 103tu 🤔 demekki parmaktan alınınca yüksek çıkıyor
Sedefinannesi DamlaNur29 kayısı hoşafı benimde aklıma takılan soruydu. Diyabet uzmanına son kontrolde sordum. Doğum yapınca özgürsün içebilirsin dedi.
Ceylan83 RabiaMG yapıyorum bu aralar sık yapmıyorum Piskolajim bozuluyor ama açlık 95 tokluk 160 larda falan işte dikkat etmeye çalışıyorum amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağına almak nasip etsin 🙏
RabiaMG minikmevaninannesi doktorum parmakdan yuksek cikar dedi zaten ama 10 15 oynasin dedi benim 34 falan oynadi. Ben ikisinide damardan denedim o halde alet fazla olctu . Sen kac haftaliksin sekerin kac cikiyor
minikmevaninannesi RabiaMG ben 29+5 im açlık genelde 100 çıkıyor 3 aşağı beş yukarı Toklukta kahvaltidan sonra 120 falan ama askam yemeginden140 civarı çıkıyor 🤦🏻♀️ ama bunlar evde kendi ölçümlerim. Demekki damardan kan alınsa daha düşük olacak
Ecrinnur Ceylan83 canım bemimde gebelik şekerim var diyetle düzene girdi fakat 34.hafta itibariyle açlık şekerim 50 lere düştü toklukta 65-70 civarı oluyor doktor yatış verdi bebek için ciğer geliştirici yaptı bekliyoruz düzelmezse sezeryan olucak 😒
Ceylan83 Ecrinnur senin bayağı düşükmüş benim o rakamlardan yüksek hep bebek küçük mü ki neden ciğer geliştirici vuruldun
DamlaNur29 Ceylan83 gayet normal sadece bebiş büyük 2 hafta önde ama şekerle alaklı değil dedi doktor yani diyet ve insilünle bile düşmedi haftasını tamamlamadı