Kızlar merhaba 💕 bende doğurdum çok şükür ☺️🙏🏻 Rabbim hepinize bu duyguyu nasip etsin. Size doğum hikayemden bahsedeceğim. Öncelikle kendinizi her iki doğumada hazırlayın 8 Ağustos cumartesi akşamı aniden suyum geldi doktoruma haber ettik güzelce duşumu aldım hazırlandım 1 saat içinde evden çıktık hastaneye gittik gece 11 de yatışım oldu doktorum geldi açılman henüz 2 cm dedi sabahı bekleyelim dedi sabaha kadar düzenli sancılarım başladı her 5 dakikada bir sancılarım vardı nst de sancılar 190ları gördü. Sabah 9 gibi yeniden baktı açılmam 4 cm olmuştu plates topuna oturdum her sancı geldiğinde ıkınma hareketi yaptım daha sonra öğlen oldu ve bana suni sancı verildi çünkü sancılarım düzensizleşmişti sanırım korkudan sancılarım gitmişti suni sancının etkisiyle ve açılmamı hızlandıracak bir ilaç yaptı onun etkisiyle benim sancılarım her 2 dakikaya düştü sancı geldikçe yere çömelip ıkındım akşam saat 7 gibi normal doğuma aldılar açılmam 7 santim olmuş fakat ben suni sancıya dayanamıyorum Gücüm tükendi çok zorlandım tam bir saat normal doğum için zorladı doktorum fakat bu sefer de bebeğim kanala ters girmiş acil ekip toplandı pazar günüydü hemen anestezi ekibi çağrıldı beni zorunlu sezeryana aldılar bebeğim ve ben riske girmiştik.. akşam 21.21 de kızımı kucağıma verdiler zor bi süreçti yorgundum tedirgin ve korkuyordum ama onu kucağıma aldıgım an herşeyi unuttum ☺️ Tüm ağrılar sancılar gitti. Sezeryan dan korkmayın hangisini istiyorsanız kesinlikle öyle doğurun inanın buna zaten bebeğiniz karar veriyor sezeryandan sonra ilk ayaga kalkarken zorlandım evet ama çok şükür kalktım bebeğimle ilgilendim 1 hafta içinde herşey geçti şuan normale döndüm bile acı sancı hiç bir şey yok korkmayın o yüzden 🙏🏻 Sorunuz varsa cevaplayabilirim şimdiden hepinize hayırlı doğumlar