Gamzee26 Yagmur_C dün ikili test için hastanedeydim , doktoruma akıntımı sordum kanama olmadığı sürece sıkıntı yok akıntı rengi değişikliği olabilir dedi. Kaşık ağrılarımda bebek büyüdüğü içinmiş çünkü 3 ayı bitirdik artık 4 aya giriş yaptık inşallah
Ada34 Mide bulantısı, ara ara kasık ağrısı var bnmde takvimde 21 mart gösteriyor kısmetse. Yumurta, peynir, süt vs yiyemiyorm o kötü yemem gerekenleri😣
Mlke Laylaaaa121212 13+1 ız bugün 😊 dün ıkili tarama için gitmiştik bebiş iyi allaha şükürler olsun ki🙏 dr muhtemelen erkek dedi resim verdi elime ama %100 emin olmak için bir daha ki kontrolü bekleyelim dedi dr umu dinliyorum 3 hafta daha bekleyeceğim 😊
morpella Deletedmom382 ah aynı ben bide emzirdiğim için daha çok yemek ihtiyacı hissediyorum sütüm olsun diye
Derinsmom Deletedmom382 yalnız değilsiniz benimde iştahım açık ve keşke azıcık kapansa diye dua etmiyor değilim😂
ali0707 Nasipse bende mart annesiyim :) çok heyecanlıyım 12+1 im. Doktor tahminim kız ama 16 da netleşir dedi bekliyoruz bakalım 😍
Boncukbeyinannesi Yagmur_C aaa maşallah hemen ogrenmissiniz. Benim yavru kuş dün muayenede sırtını döndü 😂
Pembgl Papatya-20 SweetDream ultrasonda kanama alanı görmediğinden diyordur kanama görse söyler güven doktoruna
1prensesgeliyor 8 martta inşallah gÖzlerimizi dünyaya acacagız Rabbim o günleri nasip ederse. Saglikli bir sekilde kucaklarımıza alırız inşallah
Deletedmom382 Derinsmom benim normalde de acik istahim ama hamilelikte ekstra acildi ben kendime tahammul edemiyorum kocam sagolsun giki cikmiyo 😂😂😂😂 uykumdan uyanip yiyorum ya o derece 😂😂
Gizemli213 13 haftalık olduk çok şükür cinsiyeti doktorumuz daha söylemedi 9 Mart gösteriyor tahmini doğumu ama sezeryan olacağım için daha erken doğar gibime geliyor ☺️