Adonis01 Beyzanur1 Ben mama sandalyesi , oyun halısı , reflü yatağı ve anne yanı beşiği için şubat indirimini bekliyorum ama şubatta indirim olacak mı kesin bilemiyorum
Adonis01 ggsu Karnım ağrıyor bir de mide yanmam oluyor yürüyüş yapmadığımda . Cinsiyet erkek canım . Hazırlıklara da henüz başlamadım . Sende durumlar nasıl ?
morpella ya isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum ama fiyatlar baya uçmuş geçen sene oğluma 120 tlye yaptırmıştım şimdi 200 küsür
Mcakir morpella Ben 90 tl ye yaptırdım. Tulum eldiven şapka var çokta memnun kaldım. Aymira_tasarim instagram hesabı 😊
ggsu Adonis01 benimde erkek 🥰 benimde mide yanmam oluyor, sabaha karşı uyuyamıyorum bazen haftaya doktor kontrolümüz var bakalım nolacak😅 hiçbir hazırlığa başlamadım stresliyimmmm
Adonis01 ggsu Bizim bu rahatlığımız ne olacak acaba 😁 Millet tamamlamış biz de başlasak fena olmaz ☺️ Benim de sürekli futbol oynuyor 😁 Adı ne senin meleğinin ☺️
ggsu Adonis01 kıvanç olacak😇 dün foruma giremedim geç yazıyorum kusura bakma. Bencede bu rahatlık belki benim ikinci cocugum oldugundandır ,senin?
Adonis01 ggsu Estağfirullah canım ☺️ Benim ilk bebeğim ☺️ Allah hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin 🙏
Adonis01 ggsu Ben aslında bugün başlayacaktım hazırlıklara ama dün bazı aksilikler yaşayıp acile gittim . İki gündür de çok kalkmıyorum . Toparlandığım gibi başlarım hazırlıklara , ne olur ne olmaz