eliff26 morpella neden karışıyor acaba ya benim de son adetim 25 mayıs ama ultrasonla uyuşmadığı icin doktorum son adet tarihini 14 haziran olarak kabul etti ama ben 25 mayıs olduğuna emindim 🤔
Susaminannesiii eliff26 geç döllenmiştir bebegbiz gelişimi ultrasona göre demek onu baz alın. Bende 17 mayıs son adetim ama 10 gün gec döllenöiş 19+4üm ulteasona göre normalde 21. Haftada olmalıydıö. Önemli olan ultrason.
Scarlatina88 Selam arkadaslar. Bende 19 haftalik hamileyim haftaya detayli ultrasonum var. kismetse dogumum mart basi🙏 ve kizim olacak ☺️
sminas morpella benimde o şekilde 1 hafta ileri attık geç döllenme oluyormuş sanırım ikinci hamileliğim ilkindede aynı şey olmuştu sıkıntılı bir durum değil yani
Lawyerkadin morpella bence çok şanslısınız. Çocuğunuz balık burcu olacak. Benimkisi ikizler olacak nasipse
morpella Lawyerkadin evet oğlum da balık burcu kızımda öyle olma ihtimali var martın sonu doğumum gözüküyor sezaryen olduğu için erkende doğurabilirim
Susaminannesiii Lawyerkadin valla bende gec döllenme olmasa kova olcaktı smdi balık olcak bi tık üzülmedim degil😊balık duygusallıgı hic bana göre degil insallah bebegim farkı kapatırsa yine şubatta dogururum diye ümit ediyorum
-Ozlemcelik388 Bizde 16+3 haftalık olduk ☺️ Mart 13 falan dogum. 3 aya kadar bulantı bırakmadı şimdide bel ağrısı başladı. Birde su fazlaligimiz var diyet yapıyoruz
umutbaby 17+6 oldu miniğim erkeğe benzettim dedi doktor ama eminde olamadı alışveriş falan yapmayın dedi. 14 Mart gözüküyor doğumda kısmetse sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah
Bgs umutbaby sağlıkla alırsın inş kucağına bende 16+ 3 haftalığım haftaya cumartesi kontrolüm inş gösterirde bende öğrenirim cinsiyetini 🙏
eliff26 Susaminannesiii bence de geç dollendi kaç kere test yaptım çıkmadı herhalde dedim kist falan var yumurtalıklarda meğer bebişim varmış 🥰🥰
Lawyerkadin Susaminannesiii ben de yay Burcuyum. Eşim balık. Balık burçları çok iyi naif kibar ve iyiniyetli olurlar
Ebrusahin morpella mart 3 gozukuyor 19+4 ama hala bulantı mide yanması ve ha bire tekme yemek en guzelı