Tuanatuana Arkadaslar merhaba bende 11+2 yim mart sonu veriyor doğumu bu hafta ikili taramaya gidicem ikili taramada nelere bakılıyor sonuc ne zaman cıkıyor ve ikili taramada cinsiyetle ilgili tahminde bulunuyor mu doktor
Nlgn16 Tuanatuana canım kan veriyorsun ve ultrasonda ense kalınlığı ölçümü falan yapıyorlar sonuçlara gelince de hastaneden hastaneye değişiyor bana doktorum 20 günde belli olur ama sen bir ay sonra gel bir sıkıntı olursa zaten o zaman müdahale edebiliriz dedi
Gzdsrm Tuanatuana bende 3 gun once 11+2de gittim canim doktora cinsiyetini goremedi malesef bizde cok umutluyduk bidahakine dedi doktor 2li tarama icinde ense kalinliginin olcusunu aldi doktor ben ozel doktora giidyorum canim doktorum bizi ozel.bi laboratuvara yonlendirdi hemen kan aldilar 2 gun sonra cikti sonuclar
Ayse10 Cagmak güzin başçı bal gibi tatlı bi doktordur adını görünce bile mutlu olup yazmak istedim😊 keşke Ankara’da olsaydım 🙃
Cagmak Ayse10 nerden tanıyorsunuz ? Evet çok tatlı bir doktor , bende çok seviyorum doktorumu. Tecrübeli, sakin ve bilgili. Siz hangi şehirleşiniz ? Sevgiler 😍😘🧿
Elifkzlcn Aslihan16 Bizde aldık valla besiginden kıyafetlerine Rabbim hayırla sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah
Papatya-20 aykhmedlee ben yaptım faydası olmadı dönmedi minnak kurabiyem 🤷🏼♀️🤰🏼👶🏼😂ögrenemedik miğdemin yanmasıyla kaldım 😂
morpella Bilge1010 merhaba bebeğim altı buçuk aylık karnımdaki de 12+4 haftalık normal doğumu çok istedim çatım falan musaitti ama sezaryen doğum yapmak zorunda kaldım hiç açılmam olmadı suyum gelmişti sonuna kadar direndim ama olmadı malesef doktorumda tepki göstermedi doğurduğunda bi yılı tamamlamış oluyorsun dedi sıkıntı olmazmış yani inşallah 😊
Laylaaaa121212 morpella cinsiyetleri neler 🤩🥳 maşAllah Rabbim isterse bende peşpeşe doğurmak istiyorum artık eskisi gibi degıl sezeryanlar 4-6 ay arası vücut eski haline dönüyormuş ama sizinki çok iyi araları çok az ❤️🙏🏻🧿
Bilge1010 morpella güzel bir ornek oldu benim icin o zmn dogumdan 3 ay sonra hamile kaldin diyelim 😌 benimde tup bebek oldugundan korunmayi dusunmuyorum kendiliginden olursa sevinirim zaten demkki riski falan yokmus 🙂
Tlyaltnts Biz bugün 13+4 olduk cinsiyet %90 kız dendi iki farklı doktorda kız dedi bişeyler almak istiyorum inşallah değişmez
Laylaaaa121212 Tlyaltnts 3 nokta var falan dendi mi? Banaa 3 nokta var kız bebek bu dediler noktayla falan olcak iş mi bacak arası boş falan denir 😀 nokta denilince şaşırdım 🤭 size nasıl tespit ettiler?
Tlyaltnts Laylaaaa121212 öyle bişey denmedi bana onu da burda duydum zaten 😂 ikili testte kıza benziyor dedi bugün de kesin kız dedi tüm organlarına baktı
Deryaalper Ayselmags ayyy ne güzel darısı basımıza 11+1rım gidince doktora 14olucak insallah ogrenırım bnde🥰
Mutlumklnc Cagmak sağlıkla gelsin tatbiki önceliğimiz 🙏 ama gönlümde benimde prenses var 🥰 o yüzden daha alışverişe başlamadım