Batuyasam morpella martın son haftasııı kısmetsee :) 10 haftalığım daha aşırı aşırı halsiz ve uykuluyum :)
Cagmak Batuyasam halsizlik ve uykusuzluk bende 12. Haftadan sonra geçti. Az kalmış canım 2 haftaya geçer hepsi.
Batuyasam Halide_zehra ikili tarama da ultrasondan ense ve burun kemiliğine bakılıyoer birde kan örneği mi veriliyor özel hastanede ekstre birtek kan tahlili ücreti mi veriliyor ikili tarama için
Halide_zehra Batuyasam ense kalınlığına baktı ama burun kemiğinden bahsetmedi. Özelde yaptırdım ben kan verdim sadece sonucu 1 hafta sonra çıktı (merak edersen fiyatı da 50 liraydı).
Ntgny Kızlar benim 15+0 im. Acayip bir sekilde göbegimde karıncalanma ve kasınma var. Yırtılma büyüme olucak dediler olan varmı
Hatice1_ morpella 2021 Nisa’n annesiyim ben de nisan 1 doğumluyum çoçuğum da Nisa’n 4 de eline almış olursun dedi doktor çok heyecanlıyım daha 10 haftalık başındayım zaman nasıl geçeçek bilmiyorum 🤷🏾♀️ Sizler ne yapıyorsunuz heyecanınızı yenmek için ☺️
Nareksisi Ayselmags bende 31 agustosta 12+5 görünüyordum cinsiyet tahmın ettı ama bir ay sonra tekrar bakalım dedı tahmını doğrumu bılmıyorum. Bende zaten bana farketmez dedım sağlıklı olsun yeter. Çünkü 1 sene uğraştık olması için 😊
sblaslan morpella benim 21 mayıs gsteriyo allah herkezin bebeğini sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin 6 haftalık benim🙏🥰
Ada34 Cidden cinsiyeti kesin belli olup hiç kız olan yok mu Mart annelerinde merak ettim herkes erkek ya da erkeğe benziyor dedi demiş doktoru🙈 bnmde daha belli değil tabiki sağlıklı olsunlar önemli olan o ama kız kimsede mi yok merak ettim
Iraz Ada34 canım bence vardı ya zaten Şubat’ın çoğunluğu kız gibi duruyordu belkide tesadüftür bilmiyorum
Yagmur_C Ada34 canım benim kız dedi doktor 14+4 üm. Ama şimdi doktordayım 11 de randevum var kesinleştiricek inşallah birazdan 🙈
Ada34 Mutlumklnc sizinde Allah gönlünüze göre versin sağlıkla alın kucağınıza☺️ Bende herkes erkek deyince cidden mart ayı erkek ayı herhalde diye düşünmeye başlamıştım🙈