Ipek0z dilaraky evett hem de oldukça erken aslına bakarsan üç hafta falan erken doğacak 🙄 1.sebep ben evlenir evlenmez hamile kaldım yani 4 temmuzda ama doktorum ısrarla 25 haziranda adet oldun o günden sayacam dedi cinsel ilişki olmadan nasıl bebek yapacaksam 😒 o yüzden bebeğimi iki hafta büyük sayıyor. 2.sebepte epilepsi hastası olmam sancı gelmeden sezaryen yapılmak zorunda yoksa çok tehlikli olacağını söyledi doktorum. Yani benim bebe bayağı bayağı erkenden gelecek
Mlke Pembgl teşekkür ederim canım benim 😁 valla ben kız hissettiğim için sormamıştım bile ama dr elime bunları verince inandım 😂
Cagmak Ipek0z Doktorunuz doğru sayıyor , tüm gebelerde o şekilde sayılır. Bizlerinde son adet tarihine göre hesaplanıyor hamileliklerimiz. Orda önemli ilişki tarih değil , adet tarihi 👍🏼
dilaraky Ipek0z evet o durum biraz garip ama en son adetin başlangıç gününü sayıyorlar benim de 27 haziran hemen hemen aynı :)
Ipek0z Cagmak bilgi için çok teşekkür ederim aynen dediğiniz gibiymiş ben biraz telaş yapmışım erken doğar korkusuyla 🙄
Essyy Betty93 gönlünüzden geçen olur inşallah canım 🌸bende 11 haftadayim çocuk gayet netti hatta erkek sandım çok net dedim vucudun da az yag olanlarda boyle goruyoruz çok denk gelmez dedi cinsiyet için de çok erken dedi meraktan çatlıcam 18 ine diger randevum
Betty93 Essyy aynen bende zayıfım doktorum avantaj olduğunu söyledi ama bekleyip görcez artık bakalım ☺️
byslkrtlc Essyy merhaba bende bugün tarama testi için gittim 11+3 üz bana erkek gibi dedi ama tam net suan belli olmaz dedi yani bilemiyorum benimde diğeri 17 eylülde çatlıcqm meraktan:)
Boncukbeyinannesi morpella hamileyken diğer bebeği de emzirmeye devam etmek hatta doğumdan sonra ikisini birden emzirmek buna tandem emzirme denir
Melteminprensesi morpella bizde cinsiyetimizi öğrendik sabah prensesimiz var birde prensimiz geliyor hayrlısıyla inşallah 😍
Laylaaaa121212 Melteminprensesi belirtilerin nelerdi canım? Kıllanma falan oldu mu? Mide bulantısı ? Veya göğüs hassasiyeti
morpella Yagmur_C ilk bebeğimde evet her gittiğimde zıplıuordu bu çocuk beni çok yoracak demiştim bunda daha bi defa gittiğim için görmedim henüz