Merhaba kızlar bende ne zaman doğurucam ne zaman gelcek bu kız diye bekleye bekleye bi hal olanlardanım 😂😊 kız çocukları erken gelir derler birde ama bizim kızımız gelmedi 😊Biraz uzun olacak şimdiden hakkınızı helal edin❤️Şimdi gelelim hikayemize🎀
- Hafta da çatı muayenesi olmuştum 0 açıklık ile odadan çıkmıştım, ne kadar uğraşsam da pilates topunda zıplamalar yürüyüşler yüzme ve doktorumun gösterdiği birkaç hareketleri de yapmama rağmen 40. Haftada halen açıklığım 0 dı. Haftasonu bi umut tekrar yüzmeye gittik yürüyüşler yaptık squatlar hurmalar pazar günü bebeğimin hareketlerinde azalış hissettim doktorum da azalma olursa salı günü hazırlıklı olarak gelin demişti biz dayanamadık pazartesi sabahtan gittik doktorum baktığında halen açıklığın olmadığını yarın tekrar gelin sabahtan suni sancıyla doğumu başlatalım dedi . Eşim hamileliğimin en başından beri benden daha fazla normal doğum isteyen birisi ama prensesimiz gelmedi açıklık da yok denince ve etrafımızdaki bikaç arkadaşımızla olan sohbetlerimizde suni sancı alıp açılma halen yok denerek sezeryana alındığını duyduğu için boşuna acı çekmeni istemiyorum sezeryan olalım madem açıklık yok demesiyle doktorumuza danıştık ve bugün içinde olur denmesiyle bizde başladı bir telaş ayrıca o gün bizim tanışma yıldönümümüzdü bebeğimiz de o gün doğdu bizim için o kadar güzel bir tarih oldu ki 🌺 hemen eve geçtik ben duş aldım hazırlıklarımızı yaptık ailemizi alıp yola çıktık tabi bende bir heyecan ve başıma ne geleceğini bilmediğim için garip bir his vardı. Hastaneye ulaştığımızda yatışımız yapıldı odaya alındım nst ye bağlandım üstüm değiştirildi ben hemen götürülmez diye düşünürken bir tekerlekli sandalye ile hemşire geldi hadi gidiyoruz tatlım diyince ne yapacağımı şaşırdım ve korktum açıkcası. Eşimin de doğuma girmesini istedim ama pandemi dolayısıyla almadılar telefonumu içeri aldılar , kapıda eşim arkamdan çok çaresiz bakıyordu donup kaldığını hatırlıyorum en çok o etkiledi beni konuşamadı bile 😌 içeri girdiğimde 3 tane doğum varmış ve biri masada karnı açık başlıyorlardı ve ben bunu görünce panik yaptım tabi haliyle tansiyonum da var korkunca düşüyor bende ipler koptu 😂 beni odaya aldılar eğilmemi söylediler çok ilgililerdi gerçekten korkma tatlım şimdi sırtını sileceğim diyerek devamında iğneyi yaptılar inanın sinek ısırığı bile bundan daha fazla acıtıyor hiç acımadı bile sonra yavaş yavaş uyuşmaya başladım ama halen hissediyordum biraz daha beklediler sonra doktorum geldi nasılsın hadi başlayalım dedi ve başladılar ben burda okuduklarımdan dolayı kafamı direk sola çevirdim yukarı bakmamak için ama bir süre sonra acayip bir çekişme ve baskı hissettim, doktorum da biz bu kızı sezeryanla bile zor çıkardık şuan meğersem normali beklesek çıkaramazmışız dedi üstelik kakasını da yapmış iyi ki bugün yapmışız dedi sonra bir ses yukardan bir bakış Allahım o masada isteyen herkese nasip etsin diye dua ettim çünkü gerçekten tarif edilemezdi böyle bir sevgiyi hiç hissetmedim ben tabi benim bu sıra çekiştirmelerden tansiyonum tekrar düştü ögürmelere başladım sakinleştirici ve mide bulantısı için ilaç yapıldı. Bebeğimin sesini duymayınca da korktum meğer ciğerinde ki suyu atıyormuş üstünü giydirmişler babasına götürmüşler bile ❤️ Kızım çıktıktan yarım saat sonra bende çıktım ve çıktığımda eşimin gözlerindeki o korku sevinç heyecan hepsini gördüm bana öyle minnetle şefkatle bakıyordu ki ben ağlıyordum o dinliyordu 🌺 çok güzeldi meleğimiz ağlamamak gerçekten elimde değildi odaya getirdiklerinde kızım babamın kucağında herkes ağlıyor bak bebeğin burda çok güzel aynı senin parmakların gibi diyerek herkes yanımdaydı❤️ Sonra beni yatağa aldılar sondamı düzelttiler tabi hiçbirşey hissetmiyorum bacaklarımı görüyorum bir sağa bir sola ama hiçbir his yok bebeğimi verdiler kucağıma emzirdim sütüm gelmiyordu ama saat başı emzirdim hemşire doktor gelip beni bilgilendirdiler ben sarılık olacak diye korkuyordum sütüm gelmediği için ama onlar zaten 10 damla ile doyar şuan sen merak etme sütün gelecek diyerek motive ettiler sağolsunlar , o gece hiç uyuyamadım kızım mıyk dese gözlerim açılıyordu uyumak istemiyordum sürekli izlemek koklamak yüreğime basmak istiyordum çok şükür 🎀 ayağa kalkma kısmında çok zorlanmadım sadece çok yavaş yürüyordum , lavaboya ilk çıkışımda idrarımı yaparken çok zorlandım sadece yanıyordu çünkü sanırım sondadan dolayı , gazımı da çıkaramadığım için bir süre sonra lavman yapmaya geldiler çok şükür herşey yolunda devam etti bende bebeğimde sağlıkla taburcu olduk 🌺 zorlandığım kısım evde ki ilk gecem olmuştu zor bir doğum geçirdim zor çıkardılar demiştim eve geldiğimde yürüyemedim bel ağrısından doğrulamıyordum bile eşim her anımda yanımda ve yardımcımdı korse zararlı takmayın dediler ama ben belim için alıp taktım çünkü yürüyemiyordum bile korseyi takınca daha çabuk iyileştim yürüyorum kendim kalkıp yatabiliyorum 6 gün oldu şuan daha iyiyim 2 gün zorlandım diyebilirim. Kendi yaşadıklarımdan tavsiye verecek olursam korkum boşunaymış ama ilk defa ameliyathane gibi biyere girdiğim için bunu önleyemedim malesef ama her duygu ayrı güzel tabi ki , ben depent almadım hastanede hasta bezi kullanmıştım eve gelince de lohusa pedi kullandım şimdi normal pede geçtim , bebeğinizi sürekli emzirin çok şükür benim şuan geliyor sütüm 2. Gün duş aldım ılık suyla masaj yaptım. Şuan 6 günlüğüz çok çabuk geçmiş koklamaya doyamadığım bir melek var ve 1 2 saat uykusunda bile özlüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin doğumu yakın olanlarında Allah Yardımcısı olsun her anın tadını çıkarın korkulacak hiçbirşey yokmuş sorularınız olursa seve seve cevaplarım 🌺❤️