Evett canlarim öncelikle Selamun aleykum bu beninilk postum olcak
9 ay boyuncaa dogum hikayesi okumadan uyumazdim cok severdim guzel tavsiyelerde bulunan arkadaşlarimiz oluyordu o tavsiyelerii bende yaptim ve cok kolay ve harika bir dogum gerceklesti nasil mi?
Evliligim 2. senesinde hamile kaldim.
Ilk aylarr cooook cokk zor gectii benim icin ne yediysem kusuyordum hic bisey yiyemiyordum su bile icemez olmuştum ama korkmayin zamanla geciyor bunlarr
Ben cok doktora gitme taraftari degildim ep topu 5 kere falan gitmisimdir.Bebegimi o radyosyana magdur etmek istemedim (benim duşuncem)şukurki hersey yolunda gidiyorduu. Hamiligim ramazama denk geldi oruçlarimi hepsini tuttum bebegim susuz kalirmi falam diye hic korkmadim rabbbim bir kolaylik veriyorr.simdi dogum hikayeme başlayim biraz uzun olcak amaa
39+3 10 temmuz cuma gunu doktorda randevum vardi oraya giitim son gunlerimdi doktor alttan bakmak istedi ben baktirmak istemedim.nstye bir grm bile olsun sancim cikmadi ertesi gun oldu sabah saat 7de adet sancisiyla uyandim lavaboya gittim pecetede kan vardii nişanim gelmistii dedimm minik kuzum bugun geliyorrr annem ve esim uyuyorlar onlara hic bisey demedim cantama konulacak son şeyler vardi hurma zemzem kurusogan gibi seyler onlari koydum sonra duşa girdim guzel bi duş aldim saay 8 bucuk olmusti esime dedim kan geldi ben dogurcam diye o ilk baş inanmadi cunku ben gulerek soyluyorum saka falan yaptigimi sandi 😂😂annneme dedim oda ayni tepki verdii ben gülmeye devam.ediyorum😂😂ya ben dogurcam diyorum niye inamoyosunuz dedim meryem ana otu almostim ona annem dualar okudu suyun icine koyduk ben o sudan ictim evde sanci cekmek istiyordum hemen hastaneye gitmedim sancim geldoginde sirtimi duvara yaslayip çisimi yapiyormus gibi oturdum saat 10 bucuk oldu bu arada sancim 4 dk bi geliyordi artik danayanamdim hastaneye gittik acilmam 8 cm di nst bagladilar ebe sancin geldoginde ikin bol bol ikin dedi bemde oyle yaptim odada sadece ben vardim elimde telefonim vardi ondam meryem srs actim onu dinleyerek bol bol ikindim daha sonra beni catala cikardilar doktor suyumu patlatti 1 sat icinde 9cm olmustu bile daha sonra beni doguma aldilar sancim geldikte hem tekbir getirdim hemde ikindimm bagirarak kendimi yormak istemedim saat 1de bebegimiii kucagima almistim bileee
…..