Svcn-1267 Seymaogz bende muayne gittiğim de 37+6 oluyorum en son geçtiğimiz hafta gittim bu gititiğim de soracağım Herşey stres yaptırıyor insana😞
Kurtuluss Bende 38 hafta da baktırdım lekelenme olabilir dedi hiçbir şey yok yarın akşam bi daha gideceğiz sanırım yine bakacak alttan 🥺 39 haftaya girdim bu arada
Svcn-1267 Kurtuluss Allah yardımcımız olsun ben daha muayne olmadığım için merak ettim belki bu gidişimde olurum alttan muayne 😒
esenyamandaa Minnak20 hadi yaa üzüldüm senin adına canım ya. Bende aksine ebe o kadar nazikti ki hiç ama hiç hissetmedim. Bana lekelenme olabileceğini söyledi muayeneden sonra ama gelen lekelenme eline sürdüğü jelle karışık gibi değişik birşeydi. Nişan mı değil mi anlayamadım bir türlü 🤷♀️
Minnak20 esenyamandaa ama sanırım nişan gelsin diye o kadar itti parmaklarını baya acıdı leke olmadı bende sadece dediğim gibi yoğun mukus gibi bir akıntı benden gelen jel değil eminim
rabiabzdmr Svcn-1267 benim hiç yapmamıştı 39+1 de suyum gelmişti çatala çıkartıp açıklığıma bakmıştı öylelikle kontrol etmişti bazı doktorlar yapmıyor heralde doğum anına kadar 🤷♀️
Simamom 37+3 te oldum Çatı muayenesini. 1 cm açıklığım vardı. Kendinizi kasmayın ben hiç bir şey hissetmedim. Oldukça kolay geçiyor. Şuan 39+2 deyim. Çatı muayenesi doğumu tetiklemiş olsa şimdiye doğurmuş olurdum.
Zatisahane4291 Svcn-1267 benim dr um hemen alttan muayeneye karsi ne zaman nst fe sanvi cikar o zaman bakar
hfg Svcn-1267 yani 38+3 39 sayılıyor ama 37den sonra yapabilir artık kimisi hiç yapmıyo doktora bağlı