Svcn-1267 38.haftama girdim ve alttan baskı hissediyorum böyle iğne batması gibi genelliklede akşamları oluyor korkutuyor bazen ayakta durumda yürüyüş yapınca geçiyor böyle bşy yaşayan var mi doğuma hazırlık mi bu batmalar ?? Kız bebek bekliyorum…
Emsl_kn Svcn-1267 bende yeni 38 haftalık oldum canım. Bende de acayip aşağıya baskı var hatta bazen canımı yakıyor. İdrarımı kaçıracak gibi oluyorum bazen. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız kızlarımızı ☺️
Frezyaa Svcn-1267 Ben de 40. Haftama girdim , bugün böyle şeyler hissettim iğneleyip duruyor . Hayırdır inş:)
Ebruaybars Svcn-1267 uyluk kemiğinde ağrıyor benim açılma fln mi oluyor ne bileyim ya nasıl doguracam bakalım😊
Svcn-1267 Bu son haftalar çok zormuş heleki 37.den sonrası o iğneler batmalar insan korkuyor ama senin az kalmış bayaaaa sancı felan var mu?? :) Frezyaa
Frezyaa Svcn-1267 Evet cidden zor , son aya kadar iyidik:) Sancım hafif geliyor arada ama saniyeler sürüp geciyor , öyle ciddi anlamda bir şey yok henüz 😑 Bugün alt tarafımı baya tırtıklıyor ama :)
Svcn-1267 Ebruaybars bende oturamıyorum akşamları oluyor batma özellikle hemen ayağa kalkıyorum veya oturuyorsam bile çok dik oturmuyorum
Frezyaa Svcn-1267 Yani son haftasında olan biri olarak benim için habercidir muhtemelen artık :)) eh sizin için de artık zaman daralmıs , bişeyler oluyor muhtemelen 🙈
Fleyla Svcn-1267 ben şuan 32+4 üm ve bende de dün 2-3 kere oldu aynı batma doğum belirtisimi bu acaba
Svcn-1267 Fleyla ben doktora sorduğum da bunlar olur dedi normal karşılıyorlar yani bize anormal geliyor ama doğuma hazırlık🙁
Gulsevin Svcn-1267 38+5 ten bildiriyorum 😬 batma oluyor nadiren ama onunda önüne geçen vajina kemikleri ağrısı var. Bacağımı açıp kapatırken ağrıyor 🙈
Svcn-1267 Gulsevin o kemik ağrısı bende de var bebeğin başı doğum pozisyonu aldığı için.. ama gece uykudan kalkınca veya koltukta bacaklarımı uzatayım diyorum o kemik ağrısından iki elimle bacağımı kaldırıp öyle uzatıyorum 😅
Svcn-1267 Frezyaa valla kimisinde erken geliyor ne zaman geleceği belli olmuyor ki kritik haftalardauızzzz
Gulsevin Svcn-1267 sabah uyandığımda yataktan kalkarken yada sağdan sola dönerken ağrıyor en çok 🤦🏼Bende anlamadım
Svcn-1267 Ebruaybars yeri daraldı artık normalmiş oda ama en azından gün içinde ben burdayım demesi lazım hiç hareket olmaZsa direk bekleme doktora git canım