Nergisim09 Benefit bende 1 haftadır kullanıyorum canım 5 damla ekmegın uzerıne damlatıyorum mıgde bulantısı yapmadı bende.
zepbjk Benefit suya damlatıp içiyprum ama mide bulantısı olmaması için bi parça ekmeğe damlatıp tüketebilirsin demişti doktor
gokcecan Benefit nasıl tükettin? Ben sadece ekmeğin üzerinde tüketebiliyorum. Kimi suyuna katıyomuş faln ama ben yapamıyorum öyle.
Benefit gokcecan ben sade direk kaşığa 6 damla döküp içtim arkasından su içtim yarın gece yatarken deneyeceğim 😭 birde 5 damlaya düşürücem başka tavsiyesi olan varmı
Melikealbayrak Bende suya katıyorum mide bulantısı yapmadı ama asıl işe yarayan kısmı zeytinyağına damlatıp içmekmiş ama denemedim sağlık ocağında ki doktorum söylemişti 9 10 damla döküyorum bende
Aybus Ben direkt agzima 7-8 damla damlatıyorum daha etkili oluyormus. Bendede diger vitamin ilaclari mide bulantisi yapti sadece Devit-3 kullanabiliyorum. Mide bulantısı yaptiysa kullanma bence canım
Burcinisp88 Benefit yemekle birlikte tüketirseniz hem yağlı olduğu için yemekler daha iyi çözünür hem de mideniz bulanmaZ. D vit yağda çözülür ekmekle suyla falan olmaz arkadaslar. 😊
Eeezgi Ben de 12.haftadan beri kullanıyorum günde 10 damla genelde yoğurt ya da ayrana karıştırıp tüketiyorum
demiriz Benefit ben 19 damla içiyorum doktorum yoğurda( ama ben ev yoğurduna katıyorum) katmamı söyledi arada ayranlar da karıştırıyorum hiç anlaşılmıyor çok kolay oluyo tavsiye ederim
Tugcebyr Benefit ilk hamileliğimde doktorum vermişti ama bana çok yan etki yaptı mide bulantısından yemek yiyemiyordum kullanmadım şimdikinde de kullanmıyorum