Kubrahids16 Merhaba kizlar . Benim aklima takilan bi konu var gece yatarken sag tarafina ve sirt dustu yatma kan akisi yavaslar bebegin olu dogmasina neden olur dediler siz boyle bisi duydunuzmu yada bu konuyla ilgili bilginiz var mi ?
bebisiminannesi Kubrahids16 evet canim o duyduğun şey gerçek bebegin saglikli gelisimi ve senin kan akışının duzenli olmasi icin sol a yatman gerekiyor 😊
deletedmom351 Kubrahids16 Canım sola yatmaya gayret et sırt üstü yatma zaten bir zaman sonra yatınca karnında ağrı yapar.
Deryademirel Başlarda sola yatabiliyordum ama son zamanlarda sırt üstü yatmak beni sola yatmaktan daha çok rahatlatıyor. Nefes almamı kolaylaştırıyor. Sol için zorluyorum ama bir süre sonra nefes alamadığımı hissediyorum ne yapabilirim bilmiyorum
Kubrahids16 Deryademirel ayaklarinin arasina yastik koyarak yatmayi denediniz mi Ben oyle yapiyorm biraz daha rahat oluyor
Kubrahids16 Benim de bazen kalbim cok hizli atmaya basliyor saola yatinca sirt ustu yatinca geciyor ama mecburuz sola yatmaya napalim