Mhrcn1 Zilifmom bilgin yok bu konuda malesef umarım bilen biri bizi aydınlatır ve net ücretli mi oluyor onu hiç bilmiyordum
Prmas61 Buse62 bende numunede dogum yapacağım dogumhaneye önceden alıyorlardı smdı pandemıden dolayı almıyorlar degilmi ama dogum olduğu gbi servise mi çıkarıyorlar
mavilibisey Henüz 7 haftalığım. Medical’de Bakiye Hanımın, İmperial’de Kırhan Beyin methini çok duymuştum. Bugün Kırhan Bey ile başladım. Çok güzel açıklıyor, bilgi veriyor. Çevremde ona gidenler çok memnun.
Bellaaa Buse62 detaylı ultrason yaptırdınız mi? 13+6 haftalık ama 19 . Haftada gitmem gerekecek. iyi bir doktor öneriniz var mi? Artvin merkezdeyim ben de.. bu arada anneli babali büyüsün bebeğiniz 🙏
Buse62 Bellaaa teşekkür ederim detaylı ultrason yaptırmıştım devlette ama memnun kalmadım ben pek çok kısa baktı pek bilgi vermedi bide detaylı ultrason için 19. Hafta erken diymi 20 haftadan sonra biliyorum daha net görüyorlar eger imkanınız varsa Trabzon meydanda Dr alimdar şimsek var detaylı için çok memnun kalan duydum ondan benim doktorum numunede Yeşim bayoglu tekin Di onu öneririm ama sıkıntı çok hastası var sıra zor bulunuyor
Bellaaa Kızlar detaylı ultrason nerde yaptırdınız? Ne kadara? Rica etsem yazabilir misiniz? Memnun musunuz
Sedaca Bellaaa merhaba ben karadenız Medical parka gıdıyorum detaylı ultrasonu hastanede pahalı oldugu ıcın fakulteye gonderıyor doktorum orada cektırdım gayet memnun kaldım tek kısı olarak alıyorlar ıcerı esım gıremedı pandemıden dolayı her ayrıntıya baktılar yalnız bır ay oncesınden sıra almak gerekıyor yogunluk dolayısı ıle bana doktorum ozel bır numara vermıstı orayı aradım on gun sonrasına profesöre randevu aldım
Sedaca Bellaaa 0462 377 51 04 bu numarayı arayıp 2. Duzey usg randevusu alacağım dersenız yardımcı oluyorlar benım doktorum Prof. Dr. Turan Aran dı 315 tl odedım ben temmuzda gıtmıstım