Mhrcn1 teşekkür ederim iyiyiz🥰 ben numunede yaptım dogum normal dogum. Numunede gebe okuluna gittim orda bize dogumhaneyi gezdirdiler tek kişilik odalar oldugun odada dogum yapıyorsun başka yere almıyorlar bide suda dogum vardı orda herşeyden önemlisi dogal dogumu destekliyorlar baya egitimden sonra ben burda dogum yapıcam dedim ondan önce Karadeniz medicale de gidiyodum hülya çiçek e daha sonra numunede Yeşim bayogluna gitti numunede ki doktorum çok bilgili çok yogun ama zaman ayırıp ilgileniyor. benim şansızlıgım virüse denk geldim mart sonu yaptım dogum yanıma kimseyi almadılar suda dogum ünitesine sokmadılar. ailem dışarıda haber bile vermiyolar dogumhane çok kalabalık ebeler yetişemiyor ilgi çok az ben dedim gebe okulunda hiç böyle anlatılmadı bize ebeler dedi ilçe hastanelerden de buraya gönderiyorlar yetişemiyoruz dediler benim dogumum kolay oldu da çok zorluk yaşadım tek başıma servise çıkınca annemi aldılar yanıma ama onun dışında odaları çok temiz hijyen kurallarına hep uyuyorlar. Hiç gereksiz müdahale etmiyorlar kendi sancımla dogurdum ben sürekli de gezdim dogumhane içinde yataga bagımlı olmuyorsun. Karadeniz medical de arkadaşım dogum yaptı temiz degil dedi odaları o yüzden tercih etmedim yıldızlı medical için çok olumlu şeyler duydum da orasıda bana uzaktı