Busraaaaknngl 6+2 gebeyim iki gün önce kahverengi lekelenmeler başladı bugün kanamam arttı acile gittiğimde doktor kalp atışının olduğunu fakat kesenin çok küçük olduğunu söyledi düşük riskin var dedi bu durumu yaşayan var mı acaba aranızda 😔😔
Mine Busraaaaknngl yarına kadar yatıp dinlen yarın mutlaka kadın Doğum doktoruna gidip görüş tuvalet ihtiyacı dışında kalkma bol bol dua et canım inşallah sağlıklı bi gebeliktir hayırlısıyla 😇
MrTGcE Busraaaaknngl sıkma canını allahın izniyle bişey olmaz benimde 6 haftalkken kanamam olmuştu dr progestan verdi dinlen dedi şuanda 20.haftamza gircez sadece uzan dinlen özel ihtiyacın dışında kalkma sakın .
Nesli1509 Busraaaaknngl bende de olmustu ama kahverengi geliyosa cok buyuk bir problem olmayacağını söyledi ve protestan verdi simdi 11 haftalık oldu fitil olarak devam ediyorum 9. Haftada iğne yaptılar o günden beri kanama olmadı ama 3 ay bitene kadar protestan devam.. korkma sen korktukca bebek tedirgin olurmuş
Sayrkann Busraaaaknngl canım benim hiv kahverengi lekelerim durmadı hep doktora gittim düşük tehlikesi var dedi . Protestan kullandım iğne yaptılar . Şimdi 16 haftalık olduk 🙂) olabilir yani içini ferah tut
Busraaaaknngl Mine genellikle kromozom eksikliğinde veya sağlıksız gebeliklerde böyle oluyormuş progestan verdi kanaman fazlalaşırsa gel dedi
Meltem Busraaaaknngl bazı doktorları anlamıyorum resmen üzmek ıcın laf edıyolar! Benımde 5 haftalıkken kahverengı leke geldı ben hemen acıle gıttım sadece kese vardı bebek bıle yoktu düşüğü önleyen ığne vurdular progesteran verdıler.Ikı hafta tuvalet dışında kalkmadım.Gunde uc defa ılacı ıctım.Ve şuan 18 haftam bıttı.Rabbımden başka hıc kumse bılemez ne olcagını.Ve hamılelıgın ilk evrelerınde nerdesyse cogunluk kısım bu ılacı kullanıyo vucut daha omce gormedıgı bırseyı kabul etmeye çalışıyo.Sakın üzülme ve hep elını karnına koy dua oku canım 🤰🏻🙏🏼😘
Lamelif Busraaaaknngl şu doktorlara sinir oluyorum ne bilmiş kromozom eksikliğini falan o karar çok kişinin böyle kanaması oluyor progestan kullan uzan dinlen iş yapma. Benim 5. Haftada başladı 10 gün sürdü. Şimdi 12+4 olduk çok şükür yine normal hayatıma dönmedim raporluyum evdeyim. Sende öyle yap canım içini ferah tut
Busraaaaknngl Meltem lekeler oluyordu normalde çok afedersiniz bugün duşa girdim işte elimi karnıma koydum beni bırakma tamam mı minnoşum dememle kanamamın olması bir oldu nasipte varsa olur inşallah sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma 😏
Meltem Busraaaaknngl canım o ılacı iç ve duş falan alma kalkma yerınden sıcak su düşük tehlıkesinde kanamayı artırıyor.Bılıyorum zor bır sureç ama yatmaktan baska caren yok cabuk toparlancan inşAllah dualarım senınle🙏🏼
smcnkrt 5 haftalıkta bende yaşadım aynı sorunu acilde pek açıklama yapmadılar çok korktuk doktoruma gidince şükür rahatladık haftada bir iğneler progestan derken şükür 18 haftalığız rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Busraaaaknngl smcnkrt bana iğne vermediler sadece progestan verdi kanamam daha fazla çoğaldı allah hayırlısını versin ne diyeyim 😔
Meltem Busraaaaknngl Benimde ilk gebeliğin benımde belim ve karnım ağrıyo bugün o kadar endişelenıyorum ki Rabbimize emanetler🙏🏼
MrTGcE Busraaaaknngl allah byük gene olur hayrlı degilmiş demkki sen üzülme nolur yemin ederim içim parçalandı 😕
Busraaaaknngl MrTGcE dün gece acilden geldim karın ağrım vardı sabah 10 buçuk gibi de bir et parçası düştü muayeneye gittim karnında biley kalmamış dedi doktor artık yokum burda siz sağsalim alırsınız inşallah bebeklerinizi kucağınıza bana ne zaman nasip olur bilmiyorum kendinize iyi bakın