Srhtzlyh Prensees korkma kuzum daha çok minik oldugu için duyulmamıştır benimde o haftada kalp atişi var ama duyulmuyor demişti doktorum birdahaki gittiğimizde duyduk😊
Prensees Yüklenmedi sanırım :/ resım zaten ufak gözükmüyor ama korkuyorumda ya hıc duyamazsam bir çok anne adayı 6 . Haftasında duymaya başlamıs
Semakcy Prensees ben 7.hafta da duydum hatta karından görünmediler alltan muayene oldum kalp atışını da duydum ikiz bebek bekliyorum ins suan 8 haftam bitmek üzere ☺️
Azramina21 Semakcy bende 6 haftalığım normal ultrasonla baktı henüz bebek ve kalp atışı yok dedi geç döllenme olabilir 10 gün sonra gel dedi ama çok tedirgin oldum 😞
Prensees Bbcerus hayır alttan bakmak ıstedı ben bişe olur bebeğe dıye korktuğum ıcın bana on gün sonra tekrar bakarız göbekten dedı :)
Semakcy Azramina21 tedirgin olmayın benim ilk gittiğim doktor gebelik yok sen nerden biliyorsun demişti 😅 şok oldum sonra değiştirdim doktorumu ins güzel haberler alırsın ama içini ferah tut
Selinbam Prensees alttan bakmanın bebeğe hiç bir zararı yoktur karından görülemeyen pek çok şey içten bakıldığında görülür