Evet artık bende anneyim🤗 buraya çatı muayenesini sormamdan kısa bi süre sonra nişanım geldi 38+6 haftalıktım . Nişanımdan bi gün sonra gece doğum sancılarım başladı önce yarım saatte bir hissettiğim agrılar gece beş dakika da bir girmeye başladı ama ben sabaha kadar dayandım çünkü gitsem daha açıklık olmadıgını biliyorum . Sabaha kadar bekleyip gittiğimde 7 8 cm açıklık olacağını sandım ama gittigimde o kadar ağrıya rağmen 3 cm acıklık vardı. Öğlene kadar kendi agrımı çekmeye devam ettim 5 cm olmustu sadece ve artık o korkulu rüyam suni sancıyı verdiler tabi ben anlamadım başta daha sonra cıldırmaya başladım beş altı saati hayal meyal hatırlıyorum ama rabbimin verdiği sancıya kurban olayım gerçekten suni sancı kadar zor bisey yokmuş doğum onun yanında hiç bisey . Daha sonra acıklıgım 9 cm oldu beni sürekli o odadan odaya götürdüler tabi bu arada ben çığlık cıglıga yeter aerık beni sezeryana alın diye yalvarıyorum ama artık sezaryen için çok geçti. Doktorum son saatlerde yanımdan hiç ayrılmadı duşa soktu masaj yaptı Allah razı olsun beni çok rahatlattı ama ebeler sürekli gelip ıkın deyip sinirlerimi zıplatıyordu tabi onların görevi ama sancının verdiği acıyla herkese karşı bi sinir olmustum🙊😅 artık 17 18 saat agrı cekmis ve çok yorgun düşmüştüm ıkınacak gücüm yoktu saat beş olmustu ve ebe telefonunu eline alıp benden umudu kesmisti tabi ben hala agrı cekiyorum kolumda serum en sonunda ıkınmaya başladım kendi kendime ebenin dikkatini cektim bi baktım oda dolmaya başladı çatıma baktığında suan bebeğin sacına dokunuyorum dedi ebe . Ha bu arada suyumu uzun bi mille sabah gittiğimde patlattılar. Ama aerık tekrardan ıkınamamaya basladım çocuk öyle biyere gelmisti ki bi ıkınmada çıkacagını demişti doktor ama çocuk çok yoruldugu için ve ben kendimden geçtiğim için bi ikinci doktorda gelip karnıma bastırdı hem ıkındım hem bastırdı ve bi baktım vakum makinası da çalışıyor çünkü benim ıkınmam artık iyice düşmüştü bulanık görüp bulanık hatırlıyorum ama hiç acı çekmedim uyuşturulmamasına rağmen sadece kucağımda bi ıslaklık ve mis bir kokuyla ağlayan minicik oğlum o anda gözüm açıldı tabi oğlumu hemen kucağımdan alıp oksijen vermeye başladılar kuzum orada çok kalmıştı oda yorulmuştu gerçekten dokuz dogurdum ama iyiki dogurmusum mis kokusuna herşey değer 🙏🏻 Allah hepinizin yardımcısı olsun 🤗🤗🤗