Lazanne Irmakkk21 ya e bebeğin şampuanından herkes çok memnun ama ben alışveriş yaparken kalmamştı mağzada. O yüzden dalin aldım ama olsaydı baby me alcaktm 😊
Balyanakmom SerpilG mustelayada göz yakmaya başladı diyenler var onun içeriğide mi değişti bilmiyorum halbuki en güvenilir oydu
SerpilG Balyanakmom ben duymadım öyle bişey ama Dr a sordum. Kızıma bioderma kullanıyorum Dr tavsiyesiyle. Doğacak olana mustela almak istiyorum kokusu daha güzel diye dedim. Yeşil olandan al ozaman onlar atopik ciltler için dedi.
saramomy Irmakkk21 ben mustela merhaba bebek çantasını aldım içinde şampuanı, vücut losyonu, bebek yağı ve pişik kremi var 265₺ aldım Hepsiburada’dan kuzenim eczacı ve Yenidoğanlar için en güvenilir marka ve ürün olduğunu söyledi bir araştır derim
Balyanakmom buseyusuf27 baby me lerde de çok ağır parfüm kokusu varmış anneler tepkili biraz o markaya mühendisoğlunun paylaşımındaki yorumlara bakarsanız
es_es Aselberkan aslında ağzı olan konuşuyor durumu değil bu.. doktor önerileri ile hareket ediliyor. Bir de sosyal medya da bir çok anne babanın güvenini kazanmış mühendisoğlu sayfasındaki öneriler ciddiye alınıyor. Yoksa tabi ki isteyen istediğini kullanır.
Aselberkan es_es valla benim çevremde herkesin herşeye düşüncesi var sizde nasıl bilmiyorum ama bu beni çok yoruyor bakin örnek mesela yukarda paylaşılan 26 adet şampuan resmi var iyi olarak dimi ? Siz 1 tanesini aldığınızda geriye 25 tane iyi şampuan kalıyor yani neden bunu almadınız demeleri icin bir sebep bundan bahsediyorum tek bir ürün yok ki onu alalım çeşit yüzlerce
Deletedmom424 Irmakkk21 maalesef artık sebamed içinde de parfüm, SLES ve sodyum benzoat bulunuyor. Johnson’s da ve Uni baby de sodyum benzoat var. Yani sizin aldığınızdan şu an içeriği daha temiz olmayan bir şeyi size önermişler
Mine_Nur123 Irmakkk21 hayır hic moralin bozulmasın canım bende johnsons baby aldım.Sonucta bunlar da bebek şampuanı içinde öyle aman aman kimyasal olacağını sanmıyorum üstelik johnsons baby en eski marka annem ben bebekken hep bu markayla yıkarmış ben eski markalara daha cok güveniyorum dalın gibi vesayre.Sonucts herkes bütçesi neye yetiyosa onu alır
07elf Irmakkk21 mustela bioderma ve burts bees dedi doktorum. Normalde sanırım en pahalısı burts bees ama indirimde bulduğum için aldım. Hiç kimyasal olmadığı için tercih ettim bakalım inşallah iyidir 😊Kullanınca karar vericez artık devam edip etmeyeceğimize çünkü maddi olarak o parayı hakediyor mu bilemiyorum.
Artemis0 Irmakkk21 Kayınvalidem Johnson’s Baby almış ama ben Mustela aldım onu kullanacağım. Kayınvalidemin aldığı şampuanı da kendim kullanacağım. 🤣 Haftada bir kez bebek şampuanıyla saçımı yıkayıp dinlendiriyordum; bana nasip oldu. Kimse de kırılmaz böylece.
S-r-p Irmakkk21 hiçte bozulmasın mümessillik yaptım ben uni babyde ürünlerin hepsine hakimim uni baby eczacıbaşının ürünü çokta güvenilir ben de açıkçası onlardan alcam inşallah direkt marka ismi vermek istemedim de
ikizannesi2985 Irmakkk21 yenidoğandan en azından 1 şişe almanı tavsiye ederim canım. Nasıl olsa diğer aldıklarını da ileride kullanacaksın☺️ Islak mendillerde de yenidoğan ayrı satılıyormuş, bilgin olsun☺️
es_es Aselberkan tabi ki çeşit yüzlerce ama maalesef ki bazı eski amrkalar da bizlerin çocukluğundaki doğallığında değil ya da bizlerin çocukluğunda bilinmeyen zararları gelişen teknolojiyle artık biliniyor. Söz konusu bebekler olunca herkesin hassaslaşması o yüzden. Yoksa tabi ki isteyen istediğini alır
Aselberkan es_es yok zaten fikir verelim birbirimize ona lafım yok tabiki sadece karşı taraf bizim düşüncemizde değilse saygı duyup eleştirmemek lazım sonuçta herkes bebeğinin iyiliğini ister