maras46 mervekutuk01 ben 3 lü test için gittiğimde 16. Haftaydı sanırsam %90 ihtimalli öğrendim 19. Haftada kesin söyledi
Bzdgsaliha12 13.haftada erkeğe benzettim dedi doktor. 18. Haftada kesin olarak kız dedi 😁😁 bize de büyük süpriz oldu😍
Papatyali mervekutuk01 Kızımda 12.haftada kesin kız dedi kızım 2yaşına girmek üzere şimdi de 13.haftada kesin erkek denildi değişmedi 😊 muhtemelen 2 hafta sonra öğrenirsiniz
Bubis41 19231923 girdim canım benim minnak orda da sakladı kendini normalde ayrintilida daha net belli oluyomuş ama bizimki biraz nazli mi diyim inatçı mi diyim bilemedim😁
19231923 Bubis41 benim de hep sakladı kendini 18.haftada kız dendi büyük ihtimal ama daha ayrıntılıya girmedim :/ merak içindeyim ama hep kız hissediyorum bakalım hayırlısı 🥰
MehZeyBedir mervekutuk01 anladım canım benimde ilkinde çok merakım vardi simdi ikinciye hamileyim fazla merak etmiyorum daha yeni diye galiba etmiyorum hayirlisi olur insallah hakkinda saglikla kucagina alirsin insallah onemli olann saglik ve hayirli evlat olmasi
zepbjk mervekutuk01 20 de 😄 ama açıkçası 15te de ben de anladım artık göre göre ama emin olmadan söylemeyin doktora dedim bekledik. Giderkn çikolatalı süt iç
19231923 mervekutuk01 oturup internetteki hurafelere Çin takvimlerine bakar oldum meraktan 😂 sürekli çevrem erkek diyor ben kız diyorum şu anlık doktor kız dedi bakalım ayrıntılı da ne çıkacak😂