Anne12-3 Kızlar günaydın ☀️kaçıncı hafta bebeğin cinsiyetini öğrebiliriz kızlar genelde kendini geç gösterirmiş siz ne zaman öğrendiniz??
Mervetekmn Anne12-3 20.haftadan sonra tam net belli oluyor ama 16,17,18de belli olanda var ama bazıları sonradan degısebiliyo benım 19+2di ama yine tam ögrenemedım
Girlpowerbabe Anne12-3 12. Haftada öğrendim ama gösterip göstermemesi o anki pozisyonuna bağlı kesin olması için yine de 16-17. Haftaları beklemek lazım benim cinsiyet doğruydu ama burda kız sanıp erkek çıkan erkek sanıp kız çıkan çok vaka var😅
2subat Anne12-3 12 de öğrendim oğlum olacağını şimdi 20 haftalığız 💙 ama 12de erkek olabilir dedi sonra net söyledi
sue92 12+6’da öğrendim ama çarşamba gününü bekliyorum. 16 hafta olcak, netleşir diye düşünüyorum uygun pozisyon olursa🤰🏻
Mrv3401 Mmrv00 aa banada hep kız deniyor ama ben erkek hissediyorum başından beri bir hafta sonra detaylı.ultrasyonum var bakalım size kaçıncı haftadan beri kız denildi.ve bacak arası acikmiydi
Bir_prensesannesi58 Mmrv00 canım erkek dediklerinde pipiyi görürsün mü acaba banada kız diyorlar daha ayrıntılıya girmedim ama nedense erkek hissedyrm israrla anlamadim
Madeleine Anne12-3 bana 12de ben görüyorum ama söylemiyiyim dedi doktor:) 15te söyledi kız olduğunu☺️