Mybabyizmir Selam kizlar. Cinsiyet değişir mi ki ya ilerleyen zamanlarda. Doktorum %80 kız dedi bende sürekli birşeyler alıp duruyorum dayanamıyorum 😂 aceba değişme ihtimali var mı ki 🤔
2subat Mybabyizmir Bana 12. Haftada erkek dedi 20. Haftada erkek dedi değişmedi bende sabırsızlanıyodum bşyler almak için ama sabrettim şimdi alıyorum
Mervetekmn Mybabyizmir evet segısıyo 15 haftada kız gibi dedi 19+2de kıza pek odaklanma dedi 3hafta sonra tekrar bakalım dedı emın olamadı
Heyecandorukta Var tabiki çok erken söylemiş cinsiyeti. 16. Haftada net görüyorlar. Biyolojik olarakda cinsen organın gelişiminin tamamlanması 16.hafta. Bence o tarihe kadar bekleyin alışveriş için 🐣😊
Tuos2306 Mybabyizmir tabiki var. Alıyorsanızda unisex alın. Banada 12 de erkek dediler. 16 da kız oldugunu öğrendik. Kesinlikle değişme ihtimali var çünkü o haftalarda genelde yanılma payı yüksek oluyor :)
elifsevde Bana da 12. Haftada kız dendi 2 ay göstermedi ne olduğunu bacağını kitledi sonra öğrendik ki erkek 🤪
Busragozer Mybabyizmir 12. Hafta da doktorum erkek dedi. Ben yine de işimi sağlama aldım 3 doktora daha gittim 27+5 iz oğlumuz olacak 🥰
Mybabyizmir Busragozer en iyisini yapmışsınız. Bence 16.haftada başka bir doktora daha görünmeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz 🤭 sağlıcakla alın kucağınıza 🙏🏼
E3535 Haftaya kadar kiz dediler sonra baska doktora başlamıştım 23. Haftada detayli ultrasonda erkek oldugunu ogrendim 🤣 daha cok erken o yuzfen🤣
Nur5495 Mybabyizmir 13te kız dedi ama açıkçası değişebilir diye korktuğum için bekledim 16+5te renkli ultrasonla da bakıldı değişmedi daha sonra almaya başladım
Nzlacr Benim 12 de yüzde 90 kız dedi 2 doktor 😂 17.haftada gittiğimde erkeğe döndü. Alışveriş için hiç acele etmeyin ya da unisex ürünlere bakın
cgelmas Nzlacr bana da kız dedi 11 de benziyor dedi ama erken söylemek için dedi hep erkek hissettim🙂 Bakalım bende bekleyim😍😍
Edalotti_03 Mybabyizmir bize doktorumuz 12.haftada erkek gibi 16.haftada erkek demişti 20.haftada detaylı ultrasona gittiğimizde kız olduğunu öğrendik her gittiğimde emin olmak için kız değil mi diye soruyorum 🙈
minikcasper Mybabyizmir ahahha ben 😃 12 de kız 17de erkek 😃 kıza erkeğe gidecek şekilde al net kız dememiş pembe pembe alma herşeyi ki detaylıda bile farklı cinsiyet duyan var yani😃
tugbasare Bende Bugün doktora gittim %80 Kıza benziyor dedi ama 2 hafta sonra gel tekrar bakarız dedi sizce değişir mi