Gunsss Doktorum bana bundan sonra mide yanmaların bulantıların kaburga batmaların olacak demişti ki gerçekten başladı 🤦♀️ Sanki midem boğazımda yanıyor da yanıyor 😔 sabırla doğumu bekliyoruz artık. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi🙏🙏💗
yumukeller Kubosss123 bebek büyüdüğü için organlara baskı yapıyor ondan normal dedi benim doktorum bide annemin teşhisi saçları çıktığı için yakarmis o da🤷😂
Kubosss123 yumukeller hahaha😅 ya bende duymustum aslında öyle bişiiy saçları çıkınca da bulantı olurmuş geçenki kontrolde baya saçlı bi bebek olcak demişti zaten doktrm demekki ondan oluyo🤭🤭
Kubosss123 Superisiiiii inşallah inşallah sağ-salim bi geçseydi şu günler merakla doğum hikayemi yazicam günleri bekliyorum acaba nasıl olcak 🤭
Glshhrn Kubosss123 miydem ağzımda oluyor Gibi Benim de ve bu aralar aşırı sırtım yanıyor kaburgalarımın orası 🤷♀️
Kubosss123 Glshhrn Çok geçmiş olsun sanada canisi 😘 walla biri bitse oteki başlıyo ağrıların o yüzden hemen bebislerimiz gelsin sağlıkla 🥰
Zaxra Kubosss123 30haftalik hamileyim kasilmalar bende de oluyur dun gece nasil korktdum sag tarafdan bi sanci girmisti karnimda tas gibi oluyor , bunlari yasadigim icin geceleri uyuyamiyorum boyle oldukca stres yapiyorum noluyor dige Allah korusun 🤲🏻 Insallah ki hic bisey yoktur
Kubosss123 Zaxra Inşallah yoktur ya hamileliğin bazı dönemlerinde farklı farklı şeylerle karşılaşıyoruz hepimiz demekki Sabır az kaldı inşallah Rabbim tez kurtarsin hepimizi inşallah 🤲
Tatlisannedilekk Kubosss123 benim için pek birşey değişmedi cnm ama doğuma yakın bulantı tekrar başlıyor diye duymuştum
Kubosss123 Tatlisannedilekk Ne güzel ya maşallah hele şu hamileliği prensesler gibi geçenlere hayran kalıyorum Allahım hicbirimzii incitmesin 🤲💙
Naciyedinc Kubosss123 bende bi faydasını göremem diye almak istemedim çünkü çevremdeki çoğu hamileye fayda etmemiş. Artık sabredicez🌸
Asli3461 haftamdayım dün kahvaltı yaparken bi anda benimde midem bulandı ve kustum. Son bikaç haftadır yemek yerken bulanıyor midem. Daha sonrasında bi sıkıntı olmuyor. Bende soğuk su çok içiyorum midemi üşütmüş olabilirim diye düşünüyordum.
Kubosss123 Asli3461 dikkat et canım hamilelik zehirlenmesi olur demiş yukarda arkadaşın biri bende ondan korktum bian inşallah öyle bisey olmazda
Kubosss123 Naciyedinc Ama herkesin bünyesi bir olmuyo yinede dene istersen kuzum belki sende etki gösterir yazık çekme öyle
Ezgieknci Kubosss123 36. Haftamdayım sabah kalkınca ekşime oluyo onu da nexium diye bi ilaçla geçiriyorum ama kusma olmadı daha o günden sonra