Öncelikle okadar güzel bi duygu ki benim ilk bebeğim nazar edicem diye korkuyorum bebeğimi 💙 38+1 de yani 21 ağustosta sezeryan oldum. Bebeğimin boynunda kordonu dolanık olduğundan dolayı. Doğuma gitmeden önce hiç bir seyim yoktu akşam çay demledim bir ton bulaşık yıkadım kaynanam falan bana geldi kalmaya. Evimi topladım Şükür namazımı kıldım kuranımı okudum ve yattım tabi ne mümkün uyumak heycan korku sabaha kadar döndüm durdum. Erkenden kalktım duşumu aşdım tekrar üzerimi giyindim o sıra evdekilerde hazırlandı 7 buçukta hastaneye gittik. Yatış işlemleri yapıldı ama bana hala şaka gibi geliyo taki o ameliyat önlüğünü giyene kadar. Ağlicam delikanlılığa toz kondormuyorum tutuyorum kendimi. Tam 8-45 de ameliyathane asansörüne bindim hemşireye tam şimdi ağlayabilirmiyim dediğimde saçmalama makyajın akacak dedi gülüştük. Belden uyuşturcaklar tam öne eğdiler beni içimden çocuğu olmayan herkesi geçirdim dua ettim. 2 kere iğneyi yaptılar çünkü kaslarım çok sertmiş ama asla korkmayın hiç birşey yok o iğnede 2 kere denemesine ramen gram acı duymadım serum daha çok acıtıyo. 15 dk içinde oldu herşey tam 9 da bi ağlama sesi bir güzel seski anlatamam hep başka doğum hikayelerinde bende sorun var heralde hiç o annelik moduna giremiyorum diyodum muhteşem bişeymiş meğer gerçekten. Sonrasında midem bulanınca doktor biraz uyutalım dedi ama herşeyi duyuyodum sanırım sakinleştirici yaptılar dikiş işlemleri uzun sürüyor ama toplasan hepsi 45 dk asansöre bindirilmemle ameliyattan çıkmam. Hiç üşümedim ama çok titredim verdikleri ilaçtanmış. Ameliyatta hiç birşey yok korkulcak benimde ilk ameliyatımdı ama o uyuşukluk gidince çok ağrım oldu 2 iğne vurdular öyle geçti ama imkanınız varsa normal doğurun bence çünkü bebeğinizle istediğiniz gibi ilgilenemiyosunuz dikişler acıyo oturup kalkarken yürürken inşallah düzelicem bende. Panik yapmayın sütünüz hemen gelmeyebilir benim şuan hala yok ama gelicek biliyorum moral bozmuyorum. Oğluşum 38+1 de 3370 kilo 52 cm doğdu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizde sağlıkla alın bebeklerinizi inşallah🥰