Papatya3 kuzum biz bebeğim 9 aylıkken taşımdık kendi evimizi aldık. Paraya ihtiyacımız oldu. Son çare çıksa çıksa ne kadar çıkacakki dedik bi açtık 12 bin lira çıktı içinden.
bebek arabası alalım dedi eşim. Bende bebek arabasının parasını kumbaraya at. Gerekli olduğu anda alalım dedim, gerek olmadı hiç almadık bu ve bunun gibi daha biçok şey. Alalım dedik, ihtiyac olduğu anda alalım diye kumbaraya attık. Ve inan sırf fuzuli eğer her istediğimizi almış olsak 12 bin liramız isteğe gitmiş olacaktı. Bu ihtihaç mı istek mi işi çok daha mantıklı :)
birde eper vebeğin kafasında yamukluk olduğu durumda kullan canım onu da şimdiden alma.
bebeğin kafasının yuvarlak olması içinde bir gğn sağına yatır birgün soluna. Veya sağdan emzirdiğinde sağ tarafına yatır. Soldan emzirdipinde sol tarafına yatır. Hem en son hangi memeyi emmiş onuda bilirsin.
benim kızımın şimdi gayet güzel hiç düzlüğü çıkıntısı olmayan bi kafası var. Devamlı sırt üstü yatınca bebeklerin arka taraftan yukarı doğru uzama olduğu için sadece dediğim gibi ben hep biz yetişkinler gibi yan yatırıp sırtını herhangi bişeyle destekledim kuzum o kadar. İnan masraf etmedende o kadar güzel büyüyor ki.
🥰