Tugbabayir Zeynep7p ben de 34+2 yim zorlanıyorum valla kasık ağrım arttı,iyice ağırlaştım.Bir an önce doğursam diyorum☺
Tatlisannedilekk Zeynep7p 34+0 iyice ağırlaştım, ağrılarım sancılarım kasılmalarım iyice arttı, hep bir halsizlik var üzerimde, uykusuzlukta cabası.. doğurmak istiyorum artık
Zynp01 Zeynep7p dün ciğer geliştirici iğne yapıldı. Bebek hareketleri az diye gttik hastaneye meğer sancım varmış ama bn hissetmedim onu düşürmek için uğraştılar
Cansummm Zeynep7p 34+0 ım. Ağırlaştım hali ile oturup kalkmak, yatmak zor oluyor artık. Bir de ayaklarım ellerim şişti diyebilirim ki tuz hiç tüketmiyorum ve bol su içiyorum ama sıcaklarından olsa gerek diye düşünüyorum. Onun dışında ağrım sandım henüz yok şükür
Zeynep7p Cansummm evet ya sıcaklar da ayak şişmesine neden oluyormuş ben antepteyim çok şükür iki gündür baya serin sen hangi ildesin canım
Cansummm Zeynep7p İstanbul’dayım canım. Burası da 1 haftadır özellikle akşamları çok güzel ama gündüzleri gene de sıcak yada bana çok sıcak geliyor. Uzun süre aşağıya alınca da ayakları şişiyor hep yukarı da tutmak gerekiyor o da sürekli olmuyor tabi
Gnccnn Ben de 34+5im ve karnımın aşağısı değil de artık vajina içine doğru ağrılar bıçak saplanmaları oluyo bu sabahtan beri umarım gerçek sancı değildir. Bir saattir 20dk da bir vuruyo 1 dk dan uzun sürüyo 😔
Sozipek Zeynep7p merhaba bizde kızımla 33+3 günlük olduk 🥰herşey çok zorlaştı oturmak kalmak yatmak nefes almak 😩birde 3 yaşında bir oğlum var onunla ilgilenmek .dizlerimin agrısı bende bi an önce gelsin istiyorum vakti çok yoruldum 😞
Zeynep7p Sozipek haklısınız ilk bebek olunca daha rahatız bir de 3 yaşındaymış Allah bağışlasın en hareketli zamanı