32+3 günlük hamileyim ve 3 gündür ishalim araştırdığimda doğum yaklaştığında bağırsaklar kendini temizliyor diyor doğum yaklaştı mı sizce benim arkadaşım ishalden 1 hafta sonra doğurmuş
Doğum için erken déğil mi ?
damlaaax18 sadece ishal oldunuz diye bunu doğuma bağlamayın doktorunuza yazın o size ishal önleyici birşeyler önerebilir korkmayın bende ishal oldum öyle böyle değil ama dogurmadim 🙈 şuan 35+6yiz şükür
Miniginannesiiii1111 doktorumun numarası yok malesef çarşamba randevum var ama bugün arkadaşla konuştuk 2 doğum yaptı o da ishal olmuş acile gitmiş 1 hafta sonra doğurmuş o yüzden biraz telaşlandım 🤭
damlaaax18 doğum belirtilerinden biri ishal evet ama başlı başına değildir cnm endişelenme bende 36 larda oldum 40+3 üm hala doğurmadım
damlaaax18 ben demir hapi yüzünden 16. haftadan beri ara ara ishalim. Dogumun belirtilerinden biri ishal olsa bile, en büyük özelligi sanci, su veya nisan.. ama herkezde siralama farkli ve belirtisoz bile olabiliyor..
Meriwa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağol bilgi için 🤭❤
Shira inşallah zamanında gelir Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin 🤭❤
damlaaax18 amiiin insallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
damlaaax18 canım ishal yediklerinde kYnajlı veya üşütmeyen kaynaklısı da olabilir benim de bu atalar bagısaklsr bozuldu iyice 😂😂 korkma her ishal Doğum başlangıç değildir 😊❤️
Magnezyum içiyosan o da yapar
damlaaax18 ortalığın salgini çoğu insan şuan ishal ben ve bebeğim dahil 🙄 doğumdan önce ishal olmamıştım
damlaaax18 1 aydir ishalim dogurmadm :)
damlaaax18 bazen ishali kullandığınız ilaçlarda yapabiliyor vitaminler felan. Ben neredeyse 2 ay çektim ishali sonuç daha dün sabah doğurabildim 😂
damlaaax18 yok bende ishal oldum öyle böyle değil daha haftamda küçüktu şükür dogurmadim